sstruja 115 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam sa Nikonom D40, bio samnom u Holandiji pa sam se igrao malo... ove glave su mozda 1cm visine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4341 Napisano Februar 19, 2009 Advanced Member, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Koga interesuje evo ga link do moje galerije: http://s593.photobucket.com/albums/tt16/Ivan4864/ Evo jos par fotki: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Februar 23, 2009 Ol' dirty bastard, 606 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ja pokusao nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da imam makaze za lim, nekog cuvenog masjtora "Pere Muse"!! Slikao ih za drugara, pa reko' da postavim i ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Mart 13, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je privi preozbiljni macro. 18-55 na 55 i obrnuti normalac 50, neka sobna lampa i malo dobre volje. Nadjem neku mrtvu pcelu i ona od toplote lampe ozivi i pocne da mi zadaje probleme. Sad jedva cekam da navatam nekog cupavog pauka i jos nekih bubica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4341 Napisano Mart 13, 2009 Advanced Member, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je privi preozbiljni macro. 18-55 na 55 i obrnuti normalac 50, neka sobna lampa i malo dobre volje. Nadjem neku mrtvu pcelu i ona od toplote lampe ozivi i pocne da mi zadaje probleme. Sad jedva cekam da navatam nekog cupavog pauka i jos nekih bubica Dobro izgleda. Samo si trebao oprati pcelu, vidi kako je puna prasine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ga smuljao muljaz;) Trebalo bi oba podesiti na infinity, objektiva, ako ih okrecesh, jel tako besse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Mart 20, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam normalca da setam, ali cini mi se da je na infinity davalo najbolje rezultate. Blenda od 5.6 do 8. Ovaj na aparatu izvucem na max, tako dobijem najvece uvecanje. Mislim da bi sa nekim visemilimetarskim, jos makro, bila perverzija. Fokus na kitu stavim na manuelni. Nemam one nastavke pa moram da drzim jednom rukom objektiv i da fokusiram, a drugom da okidam, a DOF plitak da ne moze plici. Ruke su mi otpale od gimnastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Mart 22, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo atmosfere iz paukove mreze. Malo je samo naostrena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan FUJ!!!! BLJAK!!! Ne za sliku nego za prizor hehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan neka elektronika sa hdd-a grumen prašine magična krpa za vizir jeans NaCl NaCl + popcorn ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobro, cime ovo radis Benjamine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobro, cime ovo radis Benjamine? 5d + 70 300 na 300 + obrnuti 50 1.4 + blic sa fongom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan jedan od mojih prvih macro fotki, nacinjena pre nekih 4-5 godina, Sony F717 u macro modu, od rasvete samo sunce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Mart 25, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...u macro modu, od rasvete samo sunce . I najbolje je tako. Sve ovo ostalo mi je nekako previse namesteno. Ih, jedva cekam da malo otopli i ozeleni, pa da krenu bubice i zivotinjice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ih, jedva cekam da malo otopli i ozeleni, pa da krenu bubice i zivotinjice. Mislis na tvoj omiljeni model: "... Maja" ?! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4341 Napisano Mart 26, 2009 Advanced Member, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao Kako vam se svidja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Mart 26, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na tvoj omiljeni model: "... Maja" ?! ;D ;D Maja i svileni. Svilene obozavam Malo sam se igrao Kako vam se svidja? Pa mogu ti reci da si se fino igrao. Meni se dja. Prva posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Mart 27, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo moze da prodje pod makro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 95 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dve od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 8, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je ova sa "zujkom"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4341 Napisano April 10, 2009 Advanced Member, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije makro al` je blizu ;D ..danas na Tashu, nisam mogao da odolim, a imao sam samo 50mm na aparatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano April 10, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mnogo mali cvet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...