zlajabgd 9 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pozdtav i dobrodosao, pa da ima neko stariji od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobr nam dosao! Komso, upoznali smo se ispred Dukata, VB. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Komsa i moju zemljakinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E pa hvala svima na pozdravima, a nisam odgovarao jer sam bio zauzet preobražajem u dedu (unukica).Kada je tema u pitanju izgleda da je sve cool i da funkcioniše, sem kada ima više generacija u kući a nedovoljno motora pa treba odrediti prioritet. Na ovaj način se žalim pošto mi je junior "oteo" motor za peščaru, a drago mi je što ne posustaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi i junioru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To Novache, jedino je Pera ostao da se registruje. A ne da pishe sa mojim nick-om! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...