zogu 45 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ovo, isto je za skoro sve kawasakije, treba mi konkretno za kle-a. Kosta smesno, ali moram da cekam 10 dana, pa bih radije kupio kod nas. Znaci mali metalni deo, oblika recimo polumeseca koji se nalazi izmedju magneta i radilice, stavlja se na konus na radilici. Moze lako da se napravi, ali se plasim da ne pukne ponovo, pa bih stavio original. Zakacio sam i sliku. Hvala, pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to se po srpski zove kajla..... ;D ;D ;D a napravi ga slobodno,,i okali u uglju,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan U principu ne sluzi nicemu nego samo za centriranje magneta.Konus drzi magnet da ne sleti a ne kajla.Ako konus ne valja nijedna kajla ga ne zadrza.Ovo iz licnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa definitivno bez njega ne bi mogao da nacentriram, ne bi upalio nikada, mozda bi i novcic zavrsio posao, ali sto da razmisljam da li cu da ostetim radilicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...