Cope 215 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao u BG skoro jednodelni kisni kombinezon? Ako jeste nek oda tajnu gde i za kolko para, i koje marke? Konkretno me interesuje M ili L velicina zute boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 26, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Uvek narucivao i kataloga preko Bosketa, Shube... Jel mora bas zuti? Ja bih bio voljan da ti ustupim moj ali je crno-crveni! Ako bas oces zuti samo nemoj molim te onaj djubretarski iz Louisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Jul 27, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas oces zuti samo nemoj molim te onaj djubretarski iz Louisa E ja BASH VOLEM djubretarski i nista mu ne fali, uzeh ga kod Shube i dobro me sluzi. Sta ti imas protiv nas djubretara??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao pjesmi Riblje Corbe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas oces zuti samo nemoj molim te onaj djubretarski iz Louisa E ja BASH VOLEM djubretarski i nista mu ne fali' date=' uzeh ga kod Shube i dobro me sluzi. Sta ti imas protiv nas djubretara??? [/quote'] 'Ocu majko 'ocu u gradsku cistocu spavam danju radim nocu za gradsku cistocu! Nemam nista samo sto lici na uniformu graskog javnog preduzeca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas djubretari kod svajcaraca panduri u zuto narandzastom pa ti vidi. Sto drecavija boja to se bolje vidi po kisi i smanjenoj vidljivosti. Ja bi radije u zuto da me svi vide nego u crno pa kud koji mili moji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sto drecavija boja to se bolje vidi po kisi i smanjenoj vidljivosti. Ja bi radije u zuto da me svi vide nego u crno pa kud koji mili moji. Da, ali imas reflektujuci materijal na njemu; a on se po meni vidi bolje od svake drecave boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da' date=' ali imas reflektujuci materijal na njemu; a on se po meni vidi bolje od svake drecave boje.[/quote'] Da ali imas i vozaca koji kad iznenada preko dana padne kisa, ne pomislja da na automobilu ima ugradjene farove koji mogu da se ukljuce :roll: . ps. koja je velicina crno-crveni i kolko para? baci mi PM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam danas u Apriliji Ixon crni, za 3.400 dinara zadnji M velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 1, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas djubretari kod svajcaraca panduri u zuto narandzastom pa ti vidi. Sto drecavija boja to se bolje vidi po kisi i smanjenoj vidljivosti. Ja bi radije u zuto da me svi vide nego u crno pa kud koji mili moji Potpisujem ovo! Pogledajte slike sa nase ture po Rumuniji (post je u "Putovanja,izleti..") i uocite stepen poboljsanja vidljivosti sa zutim kombinezonima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 1, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte slike sa nase ture po Rumuniji (post je u "Putovanja' date='izleti..") i uocite stepen poboljsanja vidljivosti sa zutim kombinezonima[/quote'] Ajde sad me ubedi da je taj od 5e bolji od onog koji kosta 50+e?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nema svrhe da kisni kombinezon bude skup i nabudzen. Jednostavno treba da stiti od kise, da se dobro vidi i nista drugo...... Isti qrac onaj od 5e i onaj od 50e, samo sto nisam nasao taj od 5e, inace bi ga odmah pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 2, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se ti vozio dovoljno po kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 2, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se ti vozio dovoljno po kisi ovaj sto sam uzeo sasvim deluje pristojno. Ima dupli preklop i visoku kragnu, jedino me smara sto je skroz crn. A samo da napomenem da je meni sezona od marta do februara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...