zlajabgd 9 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kada neki lik vozi pozadi ribu sa :o dupetom :o i projuri 100 na sat, da ne moze covek lepo ni da je pogleda... Treba postovati ogranicenje brzine. pa to stvarno nema smisla,nije u redu evo za sve koje nisi dobro video, ova ce ti nadoknaditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan e mashala!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1874 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1072 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kada neki lik vozi pozadi ribu sa :o dupetom :o i projuri 100 na sat, da ne moze covek lepo ni da je pogleda... Treba postovati ogranicenje brzine. pa to stvarno nema smisla,nije u redu Nema, uopste nisu ljudi! Tu kao bajkeri, a oni fiju... i jbiga... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kad moram da ustanem rano jer radim prvu smenu!!! Saobracaj me ne izludjuje...hmmm mozda malo guzva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan EEE zaboravio sam, rupae na putevima kojih ima milion i prete da me ostave bez tocka!!! Narocito ih je mnogo u mom kraju oko Valjeva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sto ne mogu da zaspim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vozaci koji misle da su jedini na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kada mi neotesani taxista izleti,sto se u Zrenjaninu cesto desava jer voze kao sumanuti. I kada mi neko pljune na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brate, kako bi bre pljune na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Brate, kako bi bre pljune na motor? pretpostavljam kad ga ostavi parkiranog.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan E jos nisam doziveo da mi neko pljune na motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Decembar 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Izlude me pomereni retrovizori. Ne znam koga to ne mrzi da mi pomeri retrovizore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izlude me pomereni retrovizori. Ne znam koga to ne mrzi da mi pomeri retrovizore. ups..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta li cu jos ovde da procitam, pljuju po motorima, pomeraju retrovizore.... sto ljudi toliko ne vole bajkere??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sta li cu jos ovde da procitam, pljuju po motorima, pomeraju retrovizore.... sto ljudi toliko ne vole bajkere??? [glow=red,2,300]U SRBIJI SAM RODJEN ,OD TOGA CU I DA UMREM[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brate moj, ja necu u inat da umrem zbog ovog ovde sistema, nemoj ni ti. Ali da ne idemo u off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brate, kako bi bre pljune na motor? pretpostavljam kad ga ostavi parkiranog.......... Pa da...Seljaci iskomplexirani.... Znas kada tudji uspeh boli vise od sopstvenog neuspeha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem da su mi i retrovizore pomerali.... I skidali nalepnice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni krali reg tablicu dva puta u 5 dana, dok nisu skapirali da je ne ostavljam na motoru. Znam dobro u kakvom kraju zivim A da ne pominjem sto su mi macke blatnjavile sediste i rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Meni krali reg tablicu dva puta u 5 dana, dok nisu skapirali da je ne ostavljam na motoru. Znam dobro u kakvom kraju zivim A da ne pominjem sto su mi macke blatnjavile sediste i rezervoar... ajd macke pojma nemaju, u kom kraju zivis, da skidam tablicu kad dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na gornjem Vozdovcu kod VETS, mada ni donji nije nista bolji, kao ni Banjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem da su mi i retrovizore pomerali.... I skidali nalepnice.... Meni su pokusali da ukradu retrovizore ispred kuce, sva sreca da imam psa u dvoristu pa sam cuo kako laje i rezi i istrcao napolje. Kad sam ja istrcao lopova nije bilo, ali su retrovizori bili prilicno ispomerani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Nervira me sve manje toga. Istina, trudim se da predupredim mnogo cega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brate, kako bi bre pljune na motor? pretpostavljam kad ga ostavi parkiranog.......... Pa da...Seljaci iskomplexirani.... Znas kada tudji uspeh boli vise od sopstvenog neuspeha... Uh, ne bih voleo da nahvatam nekog da tako nesto radi mom motoru, a ne daj Boze da ga uhvatim kako hoce da mi ukrade motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 7, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je vecina rekla, izludjuje me to sto kad pogledam oko sebe ne mogu da verujem koliko vozaca koristi mobilni telefon. Pa dal je moguce da su svi toliko "komunikativni"?!?! Mislim da upaljena cigara u ruci za vreme voznje smeta isto koliko i mobilni telefon. Mozda i vise. CIGARA ,,da jednom sam gledao tipa koji u panici spusta pogled da bi stavio pljugu u pikslu pa tek onda kochi... kakav mentol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...