Aca035 36 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem neke heldove jakne i ako neko ima iskustva sa njima neka se javi:-) Konkrektno me interesuje model aras ja mislim.Jakna je kozna ali koza je ona prevrnuta i dosta je laksa i tanja jakna. Sad ja imam richinu koznu jaknu koja je 3 puta teza od ove.El je to neka letnja varijanta???Vredi li??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja model Katana i bas je ne volim, a i velika mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Octobar 28, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moto kuca Lazarevic, Kragujevac zastupnik HELD opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I nas clan Brka iz Mladenovca, imas temu u prodavnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Imam Held Aras, a brat Held Rocco (slican model, samo potpuno glatka koža u malo "izlizanom" fazonu i druga kombinacija boja). Obe su jako kvalitetne jakne, protektori na ramenima i laktovima i dzep za ledjni protektor koji sam upravo narucio (20,95 eur). Protektori su diskretni, neprimetni i ne "štrče". Jakna stoji odlicno, udobna za putovanja. U slucaju da narucujes bez probanja, ja sam uzeo velicinu 52 (182cm,87 kg), mada mi i bratova 54 (on je 188cm) solidno stoj,i osim sto malo strci u ramenima zbog protektora. Idealna vel. bi mi bila nesto izmedju (53), ali to naravno nema.Jakna je sasvim solidne debljine i za neke bas vrele letnje dane (preko 32-33 stepena), mislim da bi bila previse. U svakom slucaju, potpuno sam zadovoljan, pogotovu sto se kvalitena i lepa kozna jakna (za neku jeans varijantu oblacenja, uz farmerke), jako tesko nalazi. U stvari, na celom Louisovom sajtu ove dve mi se jedino i svidjaju (uz Louis 70 Brisbane, koja je dosta tanja varijanta). Inace, znam da je do pre 10 dana Lazarevic u Kragujevcu imao Held Aras na lageru (i 52 i 54), pa mozes tamo i da je vidis i probas, ako te put nanese. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Imam Held Aras, a brat Held Rocco (slican model, samo potpuno glatka koža u malo "izlizanom" fazonu i druga kombinacija boja). Obe su jako kvalitetne jakne, protektori na ramenima i laktovima i dzep za ledjni protektor koji sam upravo narucio (20,95 eur). Protektori su diskretni, neprimetni i ne "štrče". Jakna stoji odlicno, udobna za putovanja. U slucaju da narucujes bez probanja, ja sam uzeo velicinu 52 (182cm,87 kg), mada mi i bratova 54 (on je 188cm) solidno stoj,i osim sto malo strci u ramenima zbog protektora. Idealna vel. bi mi bila nesto izmedju (53), ali to naravno nema.Jakna je sasvim solidne debljine i za neke bas vrele letnje dane (preko 32-33 stepena), mislim da bi bila previse. U svakom slucaju, potpuno sam zadovoljan, pogotovu sto se kvalitena i lepa kozna jakna (za neku jeans varijantu oblacenja, uz farmerke), jako tesko nalazi. U stvari, na celom Louisovom sajtu ove dve mi se jedino i svidjaju (uz Louis 70 Brisbane, koja je dosta tanja varijanta). Inace, znam da je do pre 10 dana Lazarevic u Kragujevcu imao Held Aras na lageru (i 52 i 54), pa mozes tamo i da je vidis i probas, ako te put nanese. Pozdrav To je bio odgovor koji sam trazio:-)hvala puno.Bio sam kod lazarevica i probao je.Samo mi je bilo cudno to sto je koza nekako tanja i od prevrnute koze je i dosta je laka.Nisam se do sada sreo sa takvim tipom kozne jakne.Hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto cu najverovatnije da narucim Held tekstilnu jaknu "Tropic" preko interneta pa me interesuje me da li negde na internetu imaju mere ili konfekciski brojevi held tekstilnih jakni posto nisu standardni kao ostali proizvodjaci. Danas sam probao held jaknu velicine XL i jedva sam stao u nju a ja inace nosim jaknu XL, pa sam sada u nedoumici da li da uzmem 2XL ili 3XL. inace ja sam visok 190cm i sirina ramena 117cmm.. ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Moj vozač ima Held jaknu tropic-prava letnja i mogu ti reći da je super,mislim da je plaćena oko 7800 a kupljena u Požarevcu u moto radnji Held. A ja planiram da kupim Tomaso model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...