Serbia MC 3 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Da li smatrate da je clanstvo u MAS-u obavezno da bi se organizovao jedan moto skup? Sta MAS doprinosi clanstvom,osim mesta u kalendaru,vezano za moto skupove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li smatrate da je clanstvo u MAS-u obavezno da bi se organizovao jedan moto skup? Sta MAS doprinosi clanstvom,osim mesta u kalendaru,vezano za moto skupove? Trenutno osim toga,skoro pa nista,ali verujem da nece tako biti i ubuduce,ipak sam optimista,i mislim da ce nam mnogo bolje biti u MAS-u Naravno,vreme ce pokazati svoje,mozda sam u pravu,sto bih vise voleo,a mozda i gresim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne, clanstvo u MAS-u ustvari ne dozvljava da u prvoj godini organizujes skup, pa sad se nadji tu negde sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li smatrate da je clanstvo u MAS-u obavezno da bi se organizovao jedan moto skup? Sta MAS doprinosi clanstvom,osim mesta u kalendaru,vezano za moto skupove? Arhangeli nikada nisu bili u/za MAS, a do sada smo imali 4 uspesna skupa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate da bedete clan MAS-a da bi ste pravili skup ali isto tako mnogi klubovi koji su clanovi te iste nece da ti dodju jer postuju kalendar MAS-a!To vazi i za moj klub!Pozdrav :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 28, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jako interesantna tematika, mada mislim da kolega Marko iz KS nije postavio temu i pitanje u skladu sa naslovom, pa mi ovo sve deluje neadekvatno. Ovu zakljuchavam, a Marko nek otvori sledecu(ili dve, tri...bez uvrede) koja ce da bude konkretnija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...