krusevacki_smrkadzija 0 Napisano Octobar 29, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci ovako, gledam da uskoro kupim neki veci motor za A1 i ima puno dobrih motora, ali ne bas kakve bih ja zeleo. Volim zemlju, oduvek jesam tako da sto se tice manjih motora vise tezim ka enduro kategoriji (veci motori, lepsi po meni, zvuk koj njima prijanja, zabavni), posle sa vecom snagom prelazi na sportake, ali sad nije to bitno. Gledao sam po polovnim automobilima kad mi jedan motor zapao za oko, Gilera xr2. Iz nekog razloga sam se zaljubio u izgled, zvuk, obline.... pa sam poceo da vise istrazujem o njoj, i tek tad sam video da ih nema puno, svega 2-3 oglasa. Da li je to zaista tako, ili ih ima puno, samo ne znam gde da gledam, jer nebih da natezem sa zeljama ako ih bas nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6599 Napisano Octobar 29, 2021 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pazi malo šta šmrčeš...zaljubiti se u 30togodišnjakinju sa oblinama, ume da bude...hm, ozbiljna rabota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Octobar 29, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Nisu prezivele I meni to jedan od lepsih motora, doduse sa 190cm i 110 kg ne znam ni kako bih se spakovao ni kako bi me vukla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krusevacki_smrkadzija 0 Napisano Octobar 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha Promenio Octobar 30, 2021 član krusevacki_smrkadzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krusevacki_smrkadzija 0 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2021. at 18:47, JoeD je napisao: Nisu prezivele I meni to jedan od lepsih motora, doduse sa 190cm i 110 kg ne znam ni kako bih se spakovao ni kako bi me vukla. i ja spadam u tvoju kategoriju ali prednji deo motora je ono sto me pali hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krusevacki_smrkadzija 0 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2021. at 14:47, pronto je napisao: Pazi malo šta šmrčeš...zaljubiti se u 30togodišnjakinju sa oblinama, ume da bude...hm, ozbiljna rabota. jednom kad se nagledas nema ti nazad hahhah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Octobar 30, 2021 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga, 24 KS, odlično ide, prilično je težak za 125cc i dosta troši, na terenu bez problema potroši 8l/100km. Takodje je problem za delove, ne nalaze se tako lako jer je redak motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krusevacki_smrkadzija 0 Napisano Octobar 31, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, aca-pn je napisao: Imao ga, 24 KS, odlično ide, prilično je težak za 125cc i dosta troši, na terenu bez problema potroši 8l/100km. Takodje je problem za delove, ne nalaze se tako lako jer je redak motor. pa, nista, da hodam dalje jer ocigledno nema nade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...