acim 765 Napisano Octobar 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Veći vizir Kawasaki, Powerbronze, Givi ili MRA (na slici) 2. Koferi Givi, Givi sa SW-Motech držačem ili Kawasaki 3. Kreš bar Hepco & Becker 4. Ručice sa grejačima Oxford 5. Zadnji blatobran Ermax, Powerbronze, Poly26 ili Skidmarx 6. "Stopalo" Speedy - za bezbrižno parkiranje na mekoj podlozi 7. Produžetak blatobrana Pyramid plastics 8. Produžeci za retrovizore Speedy - da bi videli više pozadine, a manje ramena 9. Zaštitnici za ruke Acerbis - odgovaraju modeli za KTM, Kawasaki KLE500 i Suzuki V-Strom 650 10. Štitnik hladnjaka Romatec (na slici) ili Meissne Mechanik Izvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan uh ove rucke sa grejacima bi sad dobro dosle! a ovaj kres bar bi se mogao napraviti. jel zna neko dobrog majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Sve je extra, al' mi se najvise svidja ovaj stitnik hladnjaka! Bas je cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajde daj top 10 dodataka za GSR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nigde slike u gro planu kako to sve izgleda :-\. Mislim ceo bajk sa svom tom opremom.Anfas i profil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ajde daj top 10 dodataka za GSR-a Čim budem naleteo Nigde slike u gro planu kako to sve izgleda :-\. Mislim ceo bajk sa svom tom opremom.Anfas i profil. Preneo sam sve što sam našao, mada gomila ove opreme i ne menja previše sliku motora, osim kofera i vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si motornu testeru da mu se odsece ona praseca njuska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Može top 10 i za Bandita 650 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe acerbis stitnici za ruke? jako mi se svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe acerbis stitnici za ruke? jako mi se svidjaju. http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019691 http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019693 http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019688 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovi modeli iz Luisa su vec pomalo zastareli sad ima cela nova linija proizvoda tog tipa. Ja ocekujem da mi za koji dan stigne ovaj zastitnik, pa cu postaviti i foto strip kako se montiraju. Acerbis Multiplo T. Uz ovaj stitnik mora da se kupi i Rally-Pro Handguard Mounting Kit. Sama plastika je jeftiniji deo kompleta i moze da se kupi kao potrosni materijal. Inace, imaju stitnike za Enduro, Turing i Cross motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan A handguard mounting kit je od aluminijuma ako sam dobro skapirao? Dobro je sto se ova plastika lako menja kad se polomi i sl. Jedino sto mi se ne svidja kod acerbis-a je sto logo firme prekriva ceo stitnik. Ja bih to voleo malo diskretnije, al' opet to je pitanje ukusa, inace stitnik je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad su ovi stitnici za ruke u pitanju, dobro pazite da se ne zahebete jer namju svi ovu alu siprku provucenu, neki su samo plastika a to izgleda kao sr***e. Nicemu ne sluzi, bas deluje onako bzvz i lose, a kosta ko djavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaro74 1 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: kisac Motocikl: honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav gde moze da se kupi zastita na hladnjak sto se kaci. za versysa 650.kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Versys-650-Kuhlerabdeckung-Wasserkuhlerabdeckung-RoMatech-Lo-/321828607974?hash=item4aee7ad7e6&vxp=mtr a vidim da imaju i drugih modela, potraži malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...