lomitelj 5814 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što se na slikama ispod vidi, sedište za decu iz 2014. godine. Pojma nemam jesu li moja deca više od tri puta sela u isto. Od tada je stajalo u kesi, u ormanu i jednostavno mi ne treba. Predviđeno je za one mališane koji su prerasli veća sedišta a još uvek su mali da budu bez ičega "ispod guze". U sedalnom delu je zaista slabo tapacirano pa je bolje za kratke vožnje. Za duže, šta znam, sedište pa jastuk pa dete. Poziv i sms na 0641841768 a "Viber" ili "WhatsApp" na +4917648513185 ili ovde na forumu kroz komentare ili PP. 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za gest. Pomislio sam da bi možda moglo nekome za dete, da se montira na sanke, ali nema naslon: Schlitten Aufsatzschale "EKO JENNY" Kleinkinder in Baden-Württemberg - Achern | eBay Kleinanzeigen WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Wenig benutzt, fast wie neu, eine Fixierschraube fehlt, mit Anschnallgurt, passt auf jeden...,Schlitten Aufsatzschale "EKO JENNY" Kleinkinder in Baden-Württemberg - Achern Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 28, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Našlo je budućeg vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...