Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Jutros smo Fckthewrld (Yamaha V Star 650), Goran iz PG (CBR 600F), Niko i njegov drugar, nazalost ne secam se coveku imena(KLE 500) i ja (Kopljas F 650GS), posli na malu voznju po Crnoj Gori. Krenuli smo iz Podgorice preko Cetinja i prvo smo stigli na Ivanova korita, gde smo imali priliku da na jednom mestu vidimo celokupnu istoriju Crne Gore predstavljenu u vidu statua znacajnih licnosti crnogorske istorije... Naravno nismo propustili da se sa doticnim slikamo kao i da upoznamo nekoliko posetilaca zenskog pola, koje su inace vozile ispred nas jedno 10 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Neki od nas su probali CBR-a... E sad, kad je covek nizak to je ok ali visok covek i CBR.. Ne ide to nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga je, od strane pojednih ucesnika ove voznje, usledio napad na, gore navedene, posetioce zenskog pola (slike uskoro jer nisu kod mene) i pao je dogovor da se sa istima nadjemo na Lovcenu... Pa ko prezivi... Motorima smo stigli dokle se moglo, a onda je usledio izliv neznosti prema jedinom prisutnom bicu zenskog pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Sam uspon je bio naporan, gubitaka nije bilo, verovatno zato sto su bile prisutne i prethodno navedene turistkinje, pa nas je bilo sramota da odustanemo.... Naravno, mene je umor savladao pa sam morao malo da prilegnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan A ostalo je istorija, Njegos i opet one iste turistkinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Nakon Lovcena, Njegosa i crnogorske istorije, krenuli smo preko Njegusa ka Kotoru> PSace i Veci Crnogorac su bili dole ali nismo uspeli da se vidimo. Ali smo uspeli da jedemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga je usledio put kuci preko Budve, gde je Fckthewrkd ustanovio da je steta da ovakav motor stoji parkiran, a da se ne vozi Posto nismo uspeli da nagovorimo gazdu da nam da motor da prezimi kod nas, popeli smo se na nase mazge i otisli kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa tura nema što. Samo se bojim, ako neko u Vojvodinu pročita ovaj text da ne stigne pozivni brzojav iz N.Sada Ima li još tih slika? Ne vjerujem da je Fckthewrld bio bez njegovoga aparata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa tura nema što. Samo se bojim, ako neko u Vojvodinu pročita ovaj text da ne stigne pozivni brzojav iz N.Sada Pa da pjevamo "Oj' mashino slomiiiiiila tochkove...shto razdvoji najbolje drugooooove" ;D ;D ;D Laki , vidis li kako mi torba od aparata pokvari sliku sa ovim ljepotanom isred restorana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Laki , vidis li kako mi torba od aparata pokvari sliku sa ovim ljepotanom isred restorana? Izvini, sad sam tek vidio torbu, taj motor mi je potpuno skrenuo pažnju! No, polako vi sa ovim upoznavanjima, nisu nam svima jednako strogi kod kuće Da ne bude "što si vozio - vozio si ga ;D Ima li još tih slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura,lepo vreme a slike cekamo da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Krasno, divno, nadam se da ce te i mene primiti u ekipu skorih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Samo nam se javi na PP i eto te u ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan lijepo, lijepo, siri se sekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super tura ;D, steta sto se nismo videli dok ste bili u Kotoru Nadam se da nece biti problema da stavim teneru na auto voz sad za vikend, tako da bi mogli da planirate jos neku voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Super tura ;D, steta sto se nismo videli dok ste bili u Kotoru Nadam se da nece biti problema da stavim teneru na auto voz sad za vikend, tako da bi mogli da planirate jos neku voznju... Mislim da ces to tesko da uradis... vec je bilo price o tome... komplikovano i skupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti nece primiti motor na auto voz. Saasa, evo skinuo sam ti torbu sa slike, pa sad imas sliku na motoru bez torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao u voznju taj vikend... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Išli ste preko Njeguša i jeli ste picu... Sramota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...