abarth 175 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da napravim zastitu za masinu i rezervoar kao na slikama. Zna li neko gde se moze napraviti? Pozeljno u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan e to bi i mene zanimalo posto imam istu Apriliu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj te Acu pn on se uspesno bavi tim stvarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Stigo Hepco Becker crash guard, namontirao sam za 15 min i odlično izgleda. Hvala svima, nizašta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ovo naso da kupis. ja sam pokusao nesto da pravim ali nije to to. ovo bas odlicno izgleda :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6515 Napisano Novembar 15, 2008 Enduraš, 6436 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eh da sam video temu ranije mogli bi se nesto dogovoriti.... da si koristio pretragu verovatno bi nasao moju temu o crash barovima. Ovaj sto si narucio stvarno extra izgleda. Koliko si ga platio ako nije tajna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Budimpešti i izašlo me ~140€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...