Arso 2454 Napisano Octobar 18, 2021 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Dučini Sahara bez zimske postave. Na njoj je navedena veličina xl ali je kroj očigledno veći jer sam ja 186 i 110 kilograma, utovio sam se pa mi je malo tesna. Lufteri napred i pozadi, tvrdi protektori na ramenima i laktovima, svi zipovi ispravni. Tragovi nošenja su vidljivi, ali nigde pocepana ili uflekana. Cena 3.000 koliko da nije džabe i ne zauzima mesto u ormanu. 062 16 45 261 Promenio Octobar 18, 2021 član Arso Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj kvalitet, džaabaa cena.Šteta što se u današnje vreme više ceni estetika nego kvakitet i udobnostПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 18, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Otišla. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...