sarke 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Schubert R1 Fire Blue Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth Concept Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan IXS HX253 , platio je 160E + 30E crni vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena ove srede. Caberg V2R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan SHARK S800 FUSION TEC sa rogicima i repicem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Icon Domain Decay Silver p.s kad vidim ove silne kacige mogu samo reci svaka cast ljudi vidi se da volite svoju glavu, oni sto misle da kaciga nije bitna samo imaju srecu sto im nije zatrebala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje.. x-lite 801RR Moto GP + crni vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bas sam se pre par dana interesovao oko ove kacige. Gde i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan bas sam se pre par dana interesovao oko ove kacige. Gde i koliko para? uzeo sam je polovnu...bas jeftino nesto manje od 200e... bas mi se svidjela, a ne slaze mi se sa motorom pa je mozda i prodam.. jer uzeh kacigu prije nego motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan samo je moja da kažem "univerzalna" naljepnice sam neke stavljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Icon Domain Decay Silver p.s kad vidim ove silne kacige mogu samo reci svaka cast ljudi vidi se da volite svoju glavu, oni sto misle da kaciga nije bitna samo imaju srecu sto im nije zatrebala bolesno dobra kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Icon Domain Decay Silver p.s kad vidim ove silne kacige mogu samo reci svaka cast ljudi vidi se da volite svoju glavu, oni sto misle da kaciga nije bitna samo imaju srecu sto im nije zatrebala bolesno dobra kaciga ne znam jesi vidjeo uzivo, jos je bolja nego na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan marushin 777 + iridium Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan AGV Air-tech, sa rainbow vizirom, koji je odlican kompromis izmedju standardnog i zatamnjenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Suomy Spec1R Belaggio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AGV Air-tech, sa rainbow vizirom, koji je odlican kompromis izmedju standardnog i zatamnjenog ja sam ovu kacigu prodao kada sam uzeo gsr jer mi nije bila dobra zbog udara vetra kada sam vozio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan AGV Air-tech, sa rainbow vizirom, koji je odlican kompromis izmedju standardnog i zatamnjenog ja sam ovu kacigu prodao kada sam uzeo gsr jer mi nije bila dobra zbog udara vetra kada sam vozio motor. Ima li sada razlike, posto ja generalno nemam problema sa time? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 5, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan IXS HX 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AGV Air-tech, sa rainbow vizirom, koji je odlican kompromis izmedju standardnog i zatamnjenog ja sam ovu kacigu prodao kada sam uzeo gsr jer mi nije bila dobra zbog udara vetra kada sam vozio motor. Ima li sada razlike, posto ja generalno nemam problema sa time? Onako, imao sam L a sada sam uzeo stealth koja je M tako da mi je manji problem,ali imao sam utisak na vecim brzinama kao da mi je glava u topu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan agv air-tech sa obicnim vizirom i Schubert s1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sve i svasta i toliko para sam bacao na kacige !!!!! Sada nosim MARUSHIN i mogu vam reci da sam prezadovoljan, i imam uz nju 3 vizira tako da se nadam da sam miran jedno vreme , ako mi ne ukragu kao u Adi !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 8, 2009 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Caberg J1, i to tri komada, za mene, ženu i ćerku. Samo se boje (crvena, plava,siva) i veličine razlikuju (L,M,S). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pekijeva kaciga sa gazdom, uzivo iz maine kleine studio;) Sto bi Šojić rekao: "kao šeećer si" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...