Kova45 297 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo Combat model - vrlo lepa i prakticna kaciga, vrlo atraktivna, velika prednost je sto za sekund moze da se skine prednji deo kacige i da postane Jet kaciga, ali vam u isto vreme ostaje prednji deo koji ako nemate kofer gde biste mogli da ga odlozite ne mozete nista sa njim da radite. Mane: vrlo je bucna na vecim brzinama, samim tim moj savet za istu cenu mozete da uzmete dosta bolje filp up kacige koje za razliku od ove imaju mnogo bolju protekciju brade i ako se ne varam imaju i homologaciju kao full face kaciga. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Do pre neki dan sam nosio MT Helmet Blade SV, pa resih sebe da pocastim AGV-om.Uzeo sam AGV K3 Bulega grafika (direkt sa Sicilije - tu nadjoh odgovarajucu velicinu)Za sada sam zadovoljan.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan GT AIR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mrmiki je napisao: Kakve su givi i kappa te kacige? Kako su ti se pokazale? Da li su udobne, bučne... Kakva je postava? Jesu flipup? Ja se razmišljam za neke kraće relacije da kupim givi ili Kappa flipup pa me zanima kako si ti zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja nije flip up, ali videh da ih ima u ponudi. Postava je ok, kao i sama izrada (za te pare). Dal je bucna planiram za vikend da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, tatkonadzeja said: Kakve su givi i kappa te kacige? Kako su ti se pokazale? Da li su udobne, bučne... Kakva je postava? Jesu flipup? Ja se razmišljam za neke kraće relacije da kupim givi ili Kappa flipup pa me zanima kako si ti zadovoljan Crna je flip up a siva je ff. Postava kvalitetna, udobne su (mada nisam probao neke skuplje i drugog proizvodjaca, pa ne mogu da uporedim). Sto se tice buke nisu nesto pohvalne ali moze da prodje. Sve u svemu za te pare su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 3/6/2020 at 11:11 AM, JoeD said: Koja je ovo kaciga i koja je cena? Bas mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 9, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Kappa kv27 8900 plaćena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 9, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shark s650 Za dan Za noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Nolan clasic ali u planumi jr kupovina MT dobio je uz motor kao poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Mart 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nox N965 flip-up, legla mi super, udobna, lagana, dali je bucna nemogu da ocenim na skuteru jer je prilicno dobra zastita od vetraПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 10, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti broj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan HJC FG-17, u Zodd izdanju. Htio sam uzeti čisto bijelu ali nije bilo na stanju, pa sam uzeo ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Mart 10, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2020. at 11:11, JoeD je napisao: Lepa na oko, sad je samo pitanje kakav je kvalitet.. Kappe nema na Sharp testu da se proveri, za razliku od etabliranih marki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 10, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima givi 50.4. To je isti model potpuno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Mart 10, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan super, znaci 4 zvezdice, samo markirano kappa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 10, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako je nisu losije napravili Mozda one koje ne prodju kontrolu idu pod Kappa brend Iskreno, nadam se da necu imati priliku da isprobavam to. A ovako je ok kaciga skroz. Skidanje vizira malo bezveze, tj namestanje. Ili se pa ja nesto lose snalazim s tim. Ali realno kolko puta cu pa da ga skidam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Mart 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti broj Najbolji, šampionski, kome se ne svidja ne mora da gleda...Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Mart 29, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan HJC RPHA 10 Plus Nosio sam mnogo kaciga, menjao ih kao carape i na HJC sam se jedino zadrzao i to godinu dana... Sto je za mene licno nezamislivo! Tiha, udobna, ma perfekcija... Citao sam da je RPHA 11 bila godinu dana broj 1. u svetu pa su mi planovi iskljucivo HJC nastaviti nositi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Mart 29, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam neko iskustvo al sam sa ovom zadovoljan. Za gradsku voznju je dobra al na 70kmh vec postaje bucna sto se poveca sa brzinom, logicno. Nisam je probao na vise od 110kmh jer mi vetar nije dozvoljavao a kako sam nov u ovome strah me bio i da probam brze. Elem, i ta buka nije tolko strasna s obzirom na vetar koji je duvao pre par dana. Veoma udobna a sa danasnje voznje utisak je da ce biti vruce u njoj kad leto dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano Mart 29, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo-390.Moja je bela.Cim sam je kupio vozio sam je 200km ili 3+ sata.Jedino sto mogu da kazem je da me nigde nije stezala ili smetala.Nije mi velika,prodavac je znao sta radi. Bilo je 5'C kad sam vozio,pa sam samo razmisljao kako mi je hladno. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 29, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je model 2005 i radi odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...