Dragan S 1 Napisano Mart 8, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore!!!Odličan tekst. Nemogu da verujem da su da se Ducaati momci nisu jače oglasili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekih 20-tak hiljada na banditu, doduse restyle model 2001g, tacno znam kako si se osecao dok si ovo pisao i hvala ti sto si me podsetio i izmamio osmeh dok sam citao... u potpunosti se slazem sa tim da kad neko kaze motor treba da misli na ovako nesto... ram i masina na izvolte, da uzivas dok gledas a drago mi je sto konstatujes i jos dosta poboljsanja u odnosu na prethodne modele pa je i jos vece uzivanje dok vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si presao sa njim ima li nesto novo.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je u petak otisao u zimski san. Zavrsio je petu sezonu sa 7454km na satu. Sem redovnog servisiranja (zamena ulja na pocetku svake druge sezone ) nista drugo nije radjeno. Promenjene su gume (stavljen Michelin Pilot Road 2, fabricki bridgeston je uzas), stavljen Givi vizir, Kappa k46 kofer i Kappa crash bar, zlu ne trebalo. Dopada mi se: Izgled, karakter, "ono nesto", okrugli far, udobnost, elasticnos', stabilnost, kocnice. Ne dopada mi se: Tezina, tezina (opet), suvise kratak prenos, grub i neprecizan menjac, nedostatak pokazivaca temperature i stepena prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Januar 2, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan @Зорге Ajd` ja da kazem: jeste, a posle ide ovaj put... Нека се нико не осети уврећеним: ј.... мотор ако му се не види машина. i ne strci sa svake strane rama poprilicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Extra je tekst,podsetih se kako je biti jedan od Banditosa Ala nagrdi stare modele BIG thumb up za sva tri citata ispod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...