Urkeee08 0 Napisano Octobar 3, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Peda pro xt 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vec duze vreme imam peda cobra 50cc. Dobro me je sluzio ali kada sam juce uzeo da se provozam, nije hteo da ide vise od 30 kmh. Moze da istera i 50 bez problema, cak i izbrdo, ali sad uopste nije hteo ni kilometar iznad. Zakovao sam gas na maksimum, nista. Nisam siguran sta je, ali sumnjam na karburator. Nisam profi, pa ako neko moze da mi pomogne oko nalazenja kvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan polako Urke madjijo, 30km/h je dosta za pocetak, ne zuri nigde 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Octobar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 08 eeeeee i sta sad mi ti kazemo karburator i ti ces ga popraviti? Ajde gledaj baku praseta i ne sekiraj se Promenio Octobar 3, 2021 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima obrtaje ne diraj karburator, trazi u transmisiji problem. Teske rolnice, ili dotrajao kais. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...