Rade koenig 1052 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u opisu prodajem delove za mercedes vozila. Mogucnost ugradnje svakog dela. 064810-78-75 Sms, viber i ovde 00-24 a poziv od 10 do 22h Najbolje ovde pitajte da li imam a ja cu vam odgovoriti u najkracem roku sa cenom. Alu felne za mercedes raznih takodje :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano Octobar 2, 2021 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, automatski menjač za E270 ? Zaglavio mi auto kod majstora već mesec dana zbog popravke menjača pa rekoh da pitam da nema neki dobar, ili menjač ili majstor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Octobar 2, 2021 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko imas Dobrivoja u dobropoljskoj ulici kod Steka.Ozbiljan majstor za mercedese resava sve probleme uvek ne koristi kineske delove ali zato nije ni jeftin.Probaj kod njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani Jasminko, dva po mome mišljenju najbolja servisa Dobrivoje i Stanojević. Stim što bih prednost u ovom slučaju dao Stanojeviću, jer pretežno čovek rastura w211, baš na ženinom autu sam menjao SBC prošle godine, malo se čekalo da dodje neki dobar primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano Octobar 2, 2021 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam. Trenutno je kod majstora koji radi samo automatske menjače. Obećao da će u toku sledeće nedelje završiti i, nada se, popraviti menjač. Ali i dalje me interesuje, za svaki slučaj, da li se i po kojoj ceni može nabaviti dobar automatski menjač. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja kod Dobrivoja sa Vianom. Konstatovao je da je zapušen katalozator a kombi ga nije ni imao. Bila lambda sonda na kraju.Što se tiče automatika, imaš u Jakovu servis automatik menjača. Ne znam da li radi mercedes ali znam da je dobar. Ne znam kako se zove servis ali nije teško naći.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano Octobar 2, 2021 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega mi je auto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda si na pravom mestu. Njega vredi čekati. Znam od pre da ima baš veliku gužvu. Ali makar kad uradi znaš da je urađeno.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 3, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Lajoš Zedi, Bečej 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Za Lajosa sve preporuke. Ako treba imam i tel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan alu. - felne 17 ice za E klasu sa zimskim ili bez guma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 10, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3.10.2021. at 22:55, drazenye je napisao: Za Lajosa sve preporuke. Ako treba imam i tel. Dobar majstor ali posvadjan sa vremenom i rokovima. Ako kaze bice u cetvrtak ili petak, javice se posle 4 dana da je sklopio ali mora jos da proba, i to ce sutra. Od tog sutra prodje jos 5 dana dok se ne javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...