srbac 2461 Napisano Januar 2, 2022 (promenjeno) Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da honda je mladja 15 godina od DRZa, ..l Husqvarna SvartPilen 401 je 5600e. Zanimljiv motor, kao i mali 390Adv Husqvarna SvartPilen 401 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Husqvarna SvartPilen 401, 2021. godište, Naked, Batajnica. Cena 5.690 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Januar 2, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 390 adv je super dok sedis, kad stojis (nisam nesto visok 180cm) je pfff. Kazu da je problem u fuzasterima i da kada se stave aftermarket fuzasteri prica postaje drugacija, ne znam da li je to tacno probao sam ga < 5 minuta. Znam samo da je (bar meni) izvorno za stojeci polozaj losa ergonomija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jim Goose 39 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Meni se veoma svideo daj Trk 251 i ozbiljno razmišljam kupiti . Mislim da za te pare sasvim dovoljno pruža ; lagan za voznju , nije nešto jak agregat niti brz ali racunajuci na činjenicu da je meni i trenutni Burgman 400 previše težak -ovaj bi mi došao kao melem ! Čitajući po forumima naj bolja brzina za njega je nekih 85-90 km/h , tu je i potrošnja zlaćana a kako cujem da je mali baš mali potrošač , a sto se tiče teze da je previše slab za neka dalja putovanja to zavisi samo od tebe kako zamišljaš motor i voznju na njemu ! Sto se mene tiče skroz ok motor ! https://youtu.be/4xCLte5nBjY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...