Pirat_ 0 Napisano Jul 30, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Skup jeste bio dobar al ja sam se nesto smorio iz nekih svojih razloga.... I posle defilea sam otisao kuci eto inace organoizatori su mi rekli da je bilo oko 700 registrovanih motora... Svirao je kraljevski apartman.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 30, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari gde su slike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 31, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da! SLIKE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Jul 31, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jos uvek niko nije dao raport oko ovog skupa a mi koji nismo bili sa nestrpljenjem iscekujemo... smrc smrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan .....a mi koji nismo bili sa nestrpljenjem iscekujemo... smrc smrc Pa shto niste bili... :twisted: XExexe Nikad necete saznati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 31, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sastajemo se u Sarajevskoj ulici... I isprobavamo aparate Lagana vožnja... ...i stižemo u kamp, dižemo šatore zahvalni što su nam oni koji su stigli ranije saèuvali mesta Onaj koji je ranije stigao :wink: Bilo je mnooogo vruæe kad smo stigli, pa smo otišli da se buænemo.... (ja ostavio aparat u šatoru, ima Karlos par slika sa plaže) To je znaèilo da æemo ostati bez pasulja, jer ga je bilo dovoljno samo za najbrže posetioce. Sreæom, u komšiluku je tezgica sa raznom hranom pa pojedosmo ipak nešto. U meðuvremenu je pristigla i Mina koja je stalno pominjala neka tri slova, GSP, GPS, GPZ, ne mogu da se setim taèno.... Defile do centra, Paljenje guma itd.... Moraæemo da naðemo ovu devojèicu pa da razmenimo fotke. Naravno, na skupu je moglo svašta da se kupi.... A, da... bili su i neki muzièari... :roll: Pripreme za noæ... Sreæom, sa piæem nije bilo problema kao sa hranom... Ala ga je opravio, samo prstiæi ostali Polako se pripremamo za povratak. Da sipamo i mi? Ma ne mora još... Gde baš tu da mu stane motor... Teramo nazad bez žurbe I malo se odmaramo usput... A i posle Limun, nedelja popodne... Lepo od njih Osuših se od èekanja ovog ImageShack-a... Ima još fotki, skupiæemo sve na jedan CD pa koga interesuje....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 1, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti velike (ali dobre ) pa si zato dugo cekao na hostovanje. Trebao si malo da ih smanjis i brze bi islo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti velike (ali dobre ) pa si zato dugo cekao na hostovanje.Trebao si malo da ih smanjis i brze bi islo. Ma bilo bi brže da imam bržu vezu od 128/64 Nisam hteo da smanjujem, ako se veæ cimam, ima da dobijete original velièinu Dosta sam smanjio time što nisam slikao sa svih 6Mpixela.... i ovo je dosta.... Enivej, hvala na komentaru E da.... Ona zahvalnica bi trebalo da stoji na nekom "klupskom" mestu? Možda kod nekog od admina ili štajaznam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Avgust 1, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super slike. Mada stvarno si mogo da ih smanjis , nema potrebe da budu vece od 1024x768 pixela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su slike, svak cast! Dosta ljudi iz Novog Sada rekli, da slabo ima motorasa...Svi zapalilli za Belu Crkvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 1, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja neshto da nashkrabam... Stigla sam malo kasnije [oko 4] u Belu Crkvu i zatekla Glumca [dkk] kako se na bini pentra po gajbama naredjao je chak 18 gajbi i malo je falilo da pobedi, ali nisu mu dali da redja ponovo! Ali svaka chast za trud! Nadjoh nashe shatore uz pomotj Yomana koji se shetao okolo sa 2 chashe piva u rukama Dexter se muvao kroz gomilu, dok sam njegovu lepshu polovinu [sanju] zatekla na plazi... Karlos, Sale,Mira i Cheh su se takodje brchkali s druge strane ograde...i sunchali se... Bilo je i dosta zajednichkih prijatelja iz mk Arhangel, tako da smo i sa njima ubijali vrutjinu pivom i sokovima... Koncert uveche je bio dosadan [bar nekima] i malo je falilo da zaspemo [neki chak i jesu!]... Karlos je otishao na spavanje oko ponotji a i ja vetj negde oko 1 ...Ostatak ekipe je bio za shankom...Dexter i Yoman su se takodje povukli u neko doba, i samo su Glumac [dkk] i Cheh ostali budni zajedno sa Arhangelima... Nazalost desio se i jedan ruzan dogadjaj...bash tada kad smo svi spavali...neki lokalni momci su napali Glumca koji je primio par udaraca, ali Arhangeli - Mali i Mali Sale su pritekli u pomotj i prebili lokalce...Posledice svega su par modrica na Glumchevom licu i par ogrebotina na licu Malog Saleta... Ne rachunajutji ovu tuchu...koja je mogla i da se ne desi...Provod je bio stvarno extra, i uopshte cela ekipa ljudi je bila super! ja nemam mnogo slika [ove su s mobilnog]..Karlos,Cheh i Yoman su bili zaduzeni za fotografisanje... Iz kafitja u centru [posle defilea] jutarnja kafica... kupanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 1, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan @Ceh, odlicne slike i prijavljujem se za taj disk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Avgust 1, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ceh, pricuvaj ti tu zahvalnicu. Kad budemo otvarali nesto nase, da okacimo Sjajne slike i deluje da ste se sjajno proveli. Ja na zalost nikako nisam mogao da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 1, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan NARAVNO da sam se opet BEZOBRAZNO dobro proveo u B.Crkvi, nekoliko spricera, dnevno-nocno kupanje, redjanje gajbicaaaaaa i nemio dogadjaj nocu koji sam prespavao. Zahvaljujem kolegama iz MK"Arhangel", Malom i Saletu, koji su razgrnuli guzvu oko naseg druga Charla-akrobate ili ti DKK. Nije on kriv sto je... Uvek u Belu Crkvu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Dex, kad treba veliki i jak ti dzonjash :twisted: ... mora da su prvo proverili dal` ti spavash pa tek onda naskocili na Glumca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Avgust 3, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Possto Carlosu neradi comp da ja okaccim njegove slikice. Pred polazak: Odlazak: Na skupu: Sutradan: Pred povratak: Put nazad sa pauzama: i to je to. Ima joss slikica, ali possto mi je veza 33.6k ostatak kod Carlosa na CD-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...