JevtaNS 1876 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bi mog stromića.Ja ga uvezao vozao i hoću veće definitivno.Sve ispravno na njemu i redovno se održava.Ima podosta opreme.Cenim ga 3700 bez bočnih kofera i nosača ,za njih dogovor.Prešao 75000 biće i više dok ne zazimi. Javite se pa dobijete više informacija ako vas interesuje. 0641433382 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 27, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Oš Katanu u zamenu?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan kolko doplatiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 27, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, već imam magare… evo ti oba i doplati ti… :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo je magare za mene hoću litru stroma ili slično Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 27, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam… litra je litra… može i kilo-dvesta onog drugog…. Nema tu greske…Mada magare ima snage kao Kata skoro isto…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ono malo što devojci sreću kvari.A onaj od kilo-dvesta ide kao kata. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...