DAKI92R 7 Napisano Septembar 25, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Velika plana Motocikl: Aprilia AF-1 125 Sport Pro :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,koj motor da kupim ? Imao sam apriliu af1 sp pro,prodao sam je radi previse kw ): Jer imam a1 katergoriju,a ona prelazila u a2. -------------------------------------------------------------------- Ukoliko imate neki od,navedenih motora ponudite !! Max 11 kw da pise,u saobracajnoj !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6669 Napisano Septembar 25, 2021 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kupilo jedno dete ovde u selu jedan NSR...kao super, sve radi..trt, mrt. Koliko su iskrpljeni ti sjajni motorići...to je za priču. Otprilike ko ima tako nešto, trebalo bi da ga čuva, jer je zaista retkost. Krševi se prodaju za po 1000€, tako da bi ti ispravni trebalo da vrede više....a to bi onda bilo sumanuto. Jedna od najkritičnijih grupa za kupovinu. Svima želja do neba da se voze, para niotkuda...krpež, lupež. Želim ti svu sreću u potrazi, trebaće ti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...