Giuliano 4 Napisano Jul 24, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan http://videos.streetfire.net/mostdiscussed/10/78d59ac2-64da-4fff-a23d-596b5175a326.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sreæom imala je majicu na bretele... Bedak, mora da je bolelo, kao da je pala na laktove... Ja mojoj Nataši uvek kažem: Samo se ti èvrsto drži! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam jos odavno video na nekom video clipu na telefonu. Veoma zajebana stvar, cak moguce da je i izlomila laktove. Koliko mi se cini u pitanju je motor Kawasaki ZX-9R . Bez obzira na sve okolnosti uvek dizem na zadnji kad sam sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam jos odavno video na nekom video clipu na telefonu.Koliko mi se cini u pitanju je motor Kawasaki ZX-9R Imam ja taj klip. ZXR-750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nastavak ovog klipa sa snimkom doticne devojke... da li treba da napominjem "poprilicno oguljene"?! Nazalost, davno sam ga video pa nemam link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nastavak ovog klipa sa snimkom doticne devojke... da li treba da napominjem "poprilicno oguljene"?! Nazalost' date=' davno sam ga video pa nemam link...[/quote'] Secash li se bar kako je proshla dewojka,nije pala bash "naiwno"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh i epilog, ipak su samo slike: http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1594 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose za plavushu!!! Ima jos dobrih klipovana sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ZX-9R kao moja samo u drugoj boji. Lepo obrati paznju na far sa socivom kao kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spale 0 Napisano Avgust 23, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niksic siti i Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najezih se kad vidjeh ovo... Prvi koji se bude sa mojom sestrom igrao ovako ce biti oguljen i sa unutrasnje i sa spoljasnje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Septembar 9, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loshe prosla, samo povrsne oguljotine. Bolje da ne znate kako neki drugi prolaze.:-( Doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...