rastkojokic 1685 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki Versys 1000: godište: 2015. snaga: 120 ks kilometraža: 41.000 km broj cilindara: 4 menjač: manuelni registrovan do: 05.2022. cena: 10.000 eur Dodatna oprema: zadnji kofer dva bočna kofera original Kawasaki anti-crash blokovi original Kawasaki štitnici za ruke original Kawasaki zvod na kokpitu 12V elektronski pokazivač stepena prenosa Kontakt: telefon: 0644994642 BJBikers inbox Motor je besprekorno očuvan i servisiran. Garažiran u garaži sa grejanjem. Uradjen veliki servis na 30.000 km. Nikada na suncu nije ostavljen. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Septembar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster evo ga ako ovde na napravite kombinaciju da ga je... piiiii. Stvarno je dobar, srecna prodaja i kupovina novom vlasniku. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ух какав је, са овим бих се пензионисао. Извињавам се на оффу... Срећна продаја (одох да одиграм лото...) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Razvod u najavi... još da kolega hoće zamenu za Tracer 900, ali kapiram da neće s konja na magarca..Sent from my SM-N975F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Septembar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan On je trkac u dusi, vidim ja tamo u temama o Moto Gp. Mozda mu legne trejsi odlicno i ne bude s konja na magarca, nego s konja na nosorogaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, ProMaster said: Razvod u najavi... još da kolega hoće zamenu za Tracer 900, ali kapiram da neće s konja na magarca.. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Hahaha... E imao sam Tracera 900. Iskreno nije mi legao pogotovo sto sam se navikao na Kawasakijevih 4 cilindara (Versys 1000 i Ninja 636r). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... E imao sam Tracera 900. Iskreno nije mi legao pogotovo sto sam se navikao na Kawasakijevih 4 cilindara (Versys 1000 i Ninja 636r).Tačno znam o čemu pričaš, imao sam versys 1000mk1.. Ne znaju ljudi kakav je to biser od agregata.Srećna prodaja, a ako Tracer ode pre njega, vidimo se.. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Vazi hvala takodje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Septembar 22, 2021 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam se dvoumio između Tracera i Versysa nagovoriše me da izaberem Versysa.Ne znam da li sam pogrešio,jer Tracera nisam vozio 4000 km ali sa Versysom je ,do sada sa pređenih 4000 km vožnja pravo uživanje.Kogod da kupi ovaj motor,naravno ako voli ovaj tip motora,uz njega dobija i :"...kako ti je lep motor..."a onda dodaš i ono I DOBAR... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2735 Napisano Septembar 22, 2021 (promenjeno) Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ma tracer je igracka za ovo, nije ni cudo sto im je nov skuter t-max skuplji nego nov tracer. Perverzija ti je ovaj Versys Promenio Septembar 22, 2021 član Biker Boy 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma tracer je igracka za ovo, nije ni cudo sto im je nov skuter t-max skuplji nego nov tracer. Perverzija ti je ovaj Versys Jeste igračka, ako je u pitanju komfor i touring, kada su u pitanju performanse, iako mnogo više volim Versys, one su na strani Tracera, naročito medju ubrzanja,. Evo i kolega je vozio oba motora pa može da potvrdi, ali komfor, uglađenost, sve to je na strani Versysa, zato se i ja vraćam njemu, jer nisam previše agresivan vozač, pa mi je Versys lepo legao, možda i najbolje od svih motora.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan E Tracer je stvarno jako "skočan" motor, tu nema dileme! Ono sto je meni jako smetalo kod Tracera je otvaranje gasa u A modu (mod koji isporučuje najviše snage). U krivini u punom nagibu kada treba da krenem da otvaram gas, bez izuzetka ima jako neprijatno cimanje... Meni je to smetalo kada vozim malo dinamičnije, toliko da ga pred ulazak u krivinu prebacim na "STD" mod i onda na izlazu iz krivine ga vracam u A mod 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan, šta reći! Pola godine sam na V-1 mk1 i ne vidim šta bi, jednog dana, moglo da ga zameni sem - novijeg Versysa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Septembar 28, 2021 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam vozio Versys-a 1000, 2016. od Šljivovice do Čačka i motor mi se baš svideo. Udoban, pitom, linearan, ne umara, klizi... Jedino što bih voleo je malo više odlučnosti prilikom dodavanja gasa. Tracer i u STD modu ide bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...