OLJA 75 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima sve o ovom motoru (svidja mi se motor, a ne znam ništa o njemu). Znači koje su cene, kakvih tipova ima tj. do 500 kubika, ne veće. Pa eto ako neko vozi ili je vozio ovakvu Hondu neka okači ovde neku fotku ili bilo kakvu informaciju...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja i koliko ja slušam kolege - vlasnike, imaju pozitivne kritke. Naši "blu ejnđelsi" su prošle godine nabavili 35 komada, e pa sad, ako ti to nešto znači... Za detajle: http://www.bikez.com/motorcycles/honda_nt700v_deauville_2007.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti vlasnik pa ga pitaj http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=1884 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po www.motorcyclespecs.co.za ne postoji dauville sa manje od 650 ccm tj. to je jedini motor koji se u njih ugrađuje, ali postoje drogi NT modeli od 400ccm Uostalom pogledaj i sama ovde http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%203.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da jednom probam taj motor i od tada samo taj hocu, i nijedan drugi. Iako je tezak, veoma je okretan i deluje kao veliki skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju FANTASTICNA !!! Isli smo sa njom na Goc, posle celog dana voznje silazis sa nje odmoran. Laka za upravljanje, plovi po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Eto, Mislim, da je taj motor više nego primeran za jednu žensku osobu i tačno je, da je malo teži za manipulaciju u mestu, ali kad krene, postaje igračka. Postoje opcijsko širi koferi, ali menjaju se samo poklopci i dobija se više volumena, što je uvek praktično za žene, jer stalno nešto trebaju sa sobom, etc... Ima puno pozitivno napisanog o tom motoru, samo malo guglaj na tu temu. Inače, pravi je turer i ima sve što takvom motoru treba: kardan, dovoljno snage, zaštitu od vetra, solidan rezervoar, opcijski abs, centralni štender i druge pojedinosti. Ja bi sigurno imao taj motor, da nije moja žena izabrala kravu, što danas imamo u štali (pa jbg, priznajem i meni se je svidjala). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam hondu ntv 650 kubika model pre deauvilla odusevljen sam ,ove sezone sam presao 17 000 km obisao celu crnu goru sa devojkom i gde sve nisam bio sledece godine grcka nikakvih problema nisam imao ako nekog intertesuje nesto o ovoj hondi nek pita 065 240 2540 dejan zemun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Octobar 22, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na informacijama, ali gledajući fotke, ja sam pogrešila ???. Ono što sam ja videla je sasvim drugi model Honde: nešto izmedju kruzera i čopera a Honda je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad zensku dades da se petlja u muske poslove ;D (sala) Kruzer-coper (isto ti je to) Da nisi ovo vidjela ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad zensku dades da se petlja u muske poslove ;D (sala) Kruzer-coper (isto ti je to) Da nisi ovo vidjela ;D A gde je to mogla da vidi sem na netu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad zensku dades da se petlja u muske poslove ;D (sala) Kruzer-coper (isto ti je to) Da nisi ovo vidjela ;D A gde je to mogla da vidi sem na netu? Zato sam i stavio onog smajlija na kraj ;D Ne znam kako se tacno zove ta honda ali znam na koju misli, slicna je ovoj, vidjeo sam jedno covjeka vozi je ko i auto, uzeo rucke ispred sebe i lijevo desno laganoooo....Impresionirao me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, evo priznajem jako se frljam sa markama i kola i motora. Znam šta hoću i šta mi se svidja al onda pobrkam model totalno. to jeste muški sport, i volela bi da imam jednog savetnika-majstora da ne moram ništa ja (ni ne umem ;D), samo sipam gorivo, i gas. E kad bi to moglo... To je taj motor:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To je taj motor:) Aha. ajd sad. Sta sam rekao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...