Biker Q 1638 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, siroki ti putevi druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Par puta se videli kada sam kupovao kojesta od njega, pre svega covek kakav se retko srece. Pocivaj u miru, moje saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Svemogući Bog, otac nebeski, bio milostiv duši našeg frenda.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Laki,Bila mi je čast što smo se upoznali i trgovali ponekad. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nick-mik 108 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Оде поштен, искрен, пажљив и пријатан човек, друг. У нашој заједничкој групи смо разговарали о безброј тема, а не само о моторима. Увек је био конструктиван, стваралачки и умирујући и надасве духовит.Заједно смо били на нашим незаборавним турама по Пиринејима и Сардинији. Био је највећи покретач наше заједничке “велике Балканске туре 2022”. Желео је да нам обезбеди смештај и забави нас у Београду ...Последњи пут када сам га видео било је у јуну 2021. године на аеродрому BEG. Узео је себи, као увек, време да се накратко видимо и попричамо...Оно што остаје је планирање туре без најважнијег актера, њега више нема!Владане, Lucky, друже, широки ти путеви небески, знам да волиш оне брже кривине ...Почивај у миру!Gesendet von iPhone mit Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru. Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4688 Napisano Septembar 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru dobri covece, cast mi je da sam te poznavao... Vecna ti slava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Laki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 14, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Auu jbt, kakav šok. Morao sam dva puta da pročitam naziv teme. Počivaj u miru. Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Laki , počivaj u miru. Porodici i prijateljima iskreno saučešće.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E bas smo se lepo druzili.Putuj spokojno.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 14, 2021 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru druze stari... Secam se davno je bilo kad si uzeo TDM-a u starom labu smo se upoznali pre samo 10 godina, sada se negde daleko vozis nekim drugim putevima... Neka ti je laka crna zemlja... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7682 Napisano Septembar 14, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šokiran sam. Znam ga koliko sam na forumu, kupovao opremu od njega i dan danas je žena koristi. Baš mi je žao. Laka ti crna zemlja Laki, počivaj u miru, a porodici saučešće. Šta drugo reči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2510 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Videli se jednom, imam opreme nesto od njega. Dobar covek, pozitivan. Siroki ti putevi nebeski!Saucesce porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Почивај во мир.Сочуство до семејството Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Tuga velika.Saucesce porodici.Kupovao sam nekoliko stvari od njega.Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 14, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga upoznao kad sam kupio motor i trebalo mi neke opreme i od njega sam kupio svoje prve komade opreme za voznju. Dobrica i postenjačina, one godine kad je preso sa tdm na bmw-a, vracali se zajedno sa ostrvice, sami nas dvojca, lepo smo smo se izjurcali.Počivaj u miru velika ljudino, saučešće porodici. Tuga. Super Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru veliki moj druze. Saucesce pporodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16513 Napisano Septembar 14, 2021 Integrisan, 4943 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Туга Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru dobri covece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Septembar 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznali se na Knjazu, vozili zajedno deda Mrazove, kupovao opremu od tebe... Ljudino sa xy priča i saveta... Poslednji pozdrav Laki, putuj gore po nebeskim putevima... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Septembar 14, 2021 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put se upoznali daleke 2011 u njegovom magacinu kad sam kupovao nešto od opreme, upoznavali se i družili kroz zajedničke BJB vožnje svih ovih godina. Ne mogu da verujem da si nas napustio tako iznenada. Laki, mahni nam nekad dok budeš vozio nekim drugim putevima koji i nas čekaju jednog dana. Iskreno saučešće porodici Promenio Septembar 14, 2021 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Почивај у миру Лаки, породици и пријатељима искрено саучешће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...