Žaksi 8394 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima nameru da ide put Sisevca neka dobro razmisli.Do manastira Ravanica,i dalje prema rudniku put odličan,ali prema Sisevcu haos.Raskopali pola puta,zemlja rizla,a o oblacima prašine da ne pominjem.Ja se zajebo pošao ali na pola puta se okrenuo,i danas izgubio 4 sata dok sam ga očistio,nije se video od prašine.Jedino ako neko uživa u oblacima prašine nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5044 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 3787 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A falabogu pa da srede put. Mnogo je lepo gore, ali put je bio skroz razlokan i pun rupa, nikakvo zadovoljstvo za vožnju i pored prelepe prirode. Bio sam tamo prošle godine skuterom, da vidim kako je za pecanje, jedva čekam onda da srede drum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Može i sada ali autom nije za dva točka,jer ovi što voze auto raspale po gasu pa se ne vidi ništa od prašine.Ja se okrenuo i ajde polako nazad,ali auti koji su me obilazili samo gas,ma nisam se vido. j...o me otac i kada sam krenuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Septembar 12, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Taj put je vec godinama u losem stanju, nikako da urade nov asvalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano Septembar 12, 2021 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Znači sam Bog me danas pogledao kad sam u poslednjem trenutku odustao da skrenem na tamo iz pravca Resavice. Odvozao lep krug od 330 km i samo bi mi makljanje po raspadu od puta falilo na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 18, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, letos mi jedan tip ondande rece da planiraju da asfaltiraju ne samo to sto se sad radi (od puta Senja-Cuprija do Sisevca) - a mozda je do sada i gotovo - nego i od Sisevca skroz do Grze!! Tu ima jedno 6-7km zemljanog izrovanog puta, posle i nesto malo makadama.. pre nego sto pocne onaj 9km asfalt do jezera Grza. Meni je ta prica zvucala skroz sumanuto, al' jbga, covek je lokalno politicki angazovan, valjda zna sta prica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Novembar 19, 2021 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će to da urade,da bi napravili krug,onda je Grza blizu i sa ove strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 1, 2022 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo danas da odem do Sisevca,još nisu završili,tucanik,prašina čudo.Samo sam se okrenuo na raskrsnici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3885 Napisano Maj 1, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja zamao da odem danas kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 1, 2022 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kolima može,sretao sam mnoge danas,ali lično, za motor nije.Možda kroserice,oni bi uživali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 27, 2022 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas posle posla smoren,ajd da se provozam i vidim dal urađeno.Malo je reći da sam iznenađen.Samo jedno,fantazija.Ostalo je da urade mostić na ulazu u Sisevac,a vidim da rade uveliko.Znači sve vreme,otvorena kaciga i uživanje.Usput,par slika. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...