N.F.S. 22577 Napisano Septembar 12, 2021 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugariiiiiiii, sjebah juce kupljen izduv, ne moze se zavariti prohrom na titanijum, kupio bih 15cm fi60 titanijumske cevi! Pomagajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Septembar 12, 2021 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Baneta, Autoservis Karadzic u Baricu.... njega Robert preporucuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan E to sam već prošao, i trajalo je, pa moje iskustvo kaže: Žicu za varenje titanijuma ,kupuje se od firme koja inače i uvozi titanijumske cevi iz Italije,(4-5 kom) oko 25eura i ako nenadješ drugu opciju pr.Kina onda je ta firma jedini izbor i tih 15cm je oko80e plus carina i pdv. Kad sam našao cev i žicu to mi je odradio dečko po imenu Petar u Jajincima tel:0645827755 ,odradio je super i ostatak cevi sam mu poklonio jel je momak pristojan i kulturan, ako nije upotrebio do sada (ako imaš sreće) možda i završiš sve kod njega (ako završiš sve kod njega nisi ni svestan kakvog si se maltretiranja oslobodio) Ja sam skoro odustao ,jel kupovina cevi ,žice,majstor ....skoro pa ko nov kod tog gore pomenutog majstora koji je za ruke tražio 120eura....ali se na kraju sklopile kockice...Sretno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Septembar 29, 2021 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve vec zavrseno i saliveno titanijumom, taj prikljucak i zavarivanje me je kostalo 70 eura. Hvala svima na pomoci drustvo (ima ih sto su se na PP javljali). Ima u Kg firma koja titanium zavaruje, kome zatreba kontakt neka mi se obrati. (Imam broj majstora, ne firme pa ne bih da privatne info stavljam javno a bez odobrenja.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...