Jump to content

Moto Zajednica

Rudna glava

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: BMW C 400 GT, R 1250 GS Adventure

Na putu Negotin-Majdanpek kod čuvene Rudne glave (gde se Vučić vakcinisao) su radovi na putu.

Stari put se rastura i pravi se novi ispočetka. Ima jedno desetak kilometara savršenog novog puta gde sam vozio 80-100 km/h, i  baš kod Rudne glave se novi put završava i počinje 500m makadama koji sam na vreme primetio i smanjio brzinu na 40km/h.

Međutim, nije makadam nego rastresit sitan šljunak dubine oko 15cm!

Kukala mi majka, kao da sam uleteo na plažu na Adi Ciganliji četrdeset na sat. Zadnji točak  levo, ja kontra desno, pa zadnji točak desno, ja kontra.. pa tako 5-6 puta dok nekako nisam stao. Ladan znoj me oblio.

Potpuno nova i potpuno neočekivana pojava na putu. Pazite se.

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 524 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900

Majke im ga nabijem bre nenormalne, sto puta zamalo da izginem zbog neadekvatno obelezenih radova. Spasi me to sto ne preterujem s brzinom pa uspem nekako da zakocim na vreme ali je jako neprijatno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• Drug član, 388 postova

Ma i da očekuješ takav teren vožnja po tome je gotovo nemoguća, mada zavisi i od motora. Letos bio na Tari, radili neke požarne puteve, pa nasuli nekog krupnijeg kamena. Uspon veliki, jebeno uz a još još gore niz nagib. Jedva sam ostao na motoru, baca me tamo vamo ko igračku,  na dole ako malo jače daš po prednjoj blokira i odeee. Toliki stres nisam odavno doživeo.

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Krajem jula sam isti problem imao na Divcibarama ka Mionici, spust, radovi, put otvoren, na prvoj deonici je samo skinut asfalt bio pa nije bio problem posle nekih 500m sa toga sam isto upao u sljunak koji nije bio utaban, TDM sa svojim slabim motornim kocenjem i gumama propisno naduvanim za asfalt, natovaren sa puta, kako pipnes kocnicu izlece ili prednji ili zadnji kraj, vozim pickaram sve od reda, radnici gledaju krste se, bilo je 8 ujutru dok sam sisao u podnozje morao sam da stanem da promenim majicu koliko sam se oznojio od rvanja sa motorom :maloljut:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja