acim 766 Napisano Octobar 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada smo videli samo nazovi moto patike za Ducati, ali od sada Puma ozbiljno ulazi na tržište zaštitne moto opreme. Njihove kombinezone u narednoj godini nosiće Sylvain Guintoli iz MotoGP-a, kao i test vozači Niccolo Canepa i Vitoriano Guareschi. http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/October/13-19/oct1508-cologne-show-products-puma/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Imam Puma čizme vec godinu dana i ekstra su.Nisam mogao da verujem kad sam ih video u puminoj radnji.Kostale su 8000din.Prezadovoljan sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo za rasprodaju ovih čizmi kasno, kada su već sve prodali u Požarevcu. A verovatno su i imali svega par komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 19, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Znajuci profil ljudi na forumu, mislim da ce Puma imati dosta pobornika kod Nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Juuuuuuuuuuuuupiiiiiiii ;D ;D ;D ;D Obozavam pumu, sve stvari su mi pumine, znaci sve i ova jakna definitivno se pridruzuje kolekcijiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 19, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan pumu inace ne gotovim nesto preterano, ali moram da priznam da jakne SUPER izgledaju! :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih 6 godina intenzivno koristim Pumine patike za sport (trcanje, tenis tid.) i odlicno su se pokazale. Verujem da ce i ova moto oprema biti extra kvaliteta samo jos kad bi i cene bile pristupacne a ne neke odvale kao za AS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mnogo koristila pumine stvari ali neverujem da mogu biti loše a pogotovo ne moto oprema.Extra izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Octobar 19, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do sada smo videli samo nazovi moto patike za Ducati, ali od sada Puma ozbiljno ulazi na tržište zaštitne moto opreme. Njihove kombinezone u narednoj godini nosiće Sylvain Guintoli iz MotoGP-a, kao i test vozači Niccolo Canepa i Vitoriano Guareschi. Sto "nazovi" .. nista im ne fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Krojevi kombinezona i jakni su identicni kao na aktuelnim i proslim modelima Dainese-a. Stitnici na ramenima kao da i dalje imaju Dainese logo, na mom odijelu je identican, cudno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 19, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Krojevi kombinezona i jakni su identicni kao na aktuelnim i proslim modelima Dainese-a. Stitnici na ramenima kao da i dalje imaju Dainese logo, na mom odijelu je identican, cudno... ali nikada nemoze biti kao Dainese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prvih 100 godina ne sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sto "nazovi" .. nista im ne fali... Mislio sam na patike kojih ima kod nas već godinu, dve dana, a "nazovi" su zato što nemaju nikakvu zaštitnu svrhu, već su čisto modni detalj. Kao modni detalj su super, ne kažem ;D Što se tiče nove, zaštitne opreme, ne sumnjam da će kvalitet biti dobar i sasvim je izgledno da će oni opremati dobar deo Ducatijevih vozača. Uostalom, Dainese učestvuje u izradi kompletne Pumine garderobe, tako da kvalitet sigurno neće biti doveden u pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jakne i patike mnogo dobro izgledaju. A s obzirom da su cene u Pumi jako ,,Povoljne,, , sigurnoo ce i jakne i patike biti jaakooo neepoovooljneee!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 20, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uuu ove puma poluduboke patike mi se svidjaju... Imam ja 2 para tih Ducati patika-sa ojacanjima na mestu za menjac i sa aluminijumom na petama...nisu lose. xtra je osecaj u voznji. A cizme su stvarno vrh ali su skupe (350 evra u Polo-u) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan u delta cityju ima pumina radnja u kojoj mozete pogledati ove dukati patike, ja sam bio razocaran kvalitetom istih, deluju totalno ne kvalitetno, nekako su lose iskrojene.Cizme su ok ali patike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bas moj ortak ima ove duccati patike, odlicne su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeb'o ih ducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se dizajn, ja bi onu jaknu nosila svaki dan, nije nešto nabudžena...Super i za motor i za posao i za izlazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jeb'o ih ducati Bas tako, mozda bih i kupio Pumine moto patike, ali da ne pise nista, ovako Ducati mi smeta jer ne vozim Ducati a i mali broj ljudi kod nas ga vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma ako su dobre i nisu skupe, moze da pise i majonez na njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom da prave kombinezone i rukavice za F1,sto ne bi mogli i za moto sport i za nas moto manijake da prave stvari...... ;D ;D ;D ;D.Ja imam njihove Ducati patike plitke i extra su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan A koja je cena ovih poludubokih ducati patika?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo koga da tužim ako padnem i zdrobim noge u onim "nazovi" čizmama koje su mogle da se pazare na Bulevaru u prodavnicama opreme za džoging... Al da ne cepidlačim, opušteno se vozi i u papučama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan skupo skupo....sminka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...