fat boyOS 11 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan naj veći problem je kad dođeš s puta napravio si 500-600 km umoran si nečeš odma čistit kacigu a prosječna brzina je bila 190km/h slijedeći dan opereš mušice i ostalu gamad a ono ostaju lijepi uzorci koji su se stopili s bojom i nemoguće ih je oprati! Metalik kaciga je prelakirana u naj gorem slučaju izribaš sa spužvocom i finom polir pastom samo malo preletiš i eto je kao nova! sta musici zadnje prodje kroz glavu kad se sudari s tobom?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan S'a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan naj veći problem je kad dođeš s puta napravio si 500-600 km umoran si nečeš odma čistit kacigu a prosječna brzina je bila 190km/h slijedeći dan opereš mušice i ostalu gamad a ono ostaju lijepi uzorci koji su se stopili s bojom i nemoguće ih je oprati! Metalik kaciga je prelakirana u naj gorem slučaju izribaš sa spužvocom i finom polir pastom samo malo preletiš i eto je kao nova! sta musici zadnje prodje kroz glavu kad se sudari s tobom?!? ;D dupe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da se nabave nekako modeli xr-a 1000 u bojama suzukija, i sa takvim logoima ili je to iskljucivo radjeno par komada za reklamu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan naj veći problem je kad dođeš s puta napravio si 500-600 km umoran si nečeš odma čistit kacigu a prosječna brzina je bila 190km/h slijedeći dan opereš mušice i ostalu gamad a ono ostaju lijepi uzorci koji su se stopili s bojom i nemoguće ih je oprati! Metalik kaciga je prelakirana u naj gorem slučaju izribaš sa spužvocom i finom polir pastom samo malo preletiš i eto je kao nova! sta musici zadnje prodje kroz glavu kad se sudari s tobom?!? ;D dupe ;D bogami ovaj kako vozi... osobno sam mu obecao bacit ciglu da ga ja ubijem,bolje... nego netko drugi jel tako bratac? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Musa 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA,ja sam moju prosle god. testirao na svojoj glavi,pa kakva je zakljucite sami!(naravno proslogodisnji model) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nikada necu saznati cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha fz-6s 2006 Prijavi odgovor kao problematičan istina fat ali trebaš me uspjet pogodit :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Musa 0 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Tiha je,ne zvizdi i ne svira,a sto se tice cena vizira neznam konkretno za tvoju boju (plavu)ali krece se od 35-65e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A cena kacige 480? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan A cena kacige 480? Toliko je u Luisu, toliko je i u Motolendu kod nas. Jeftinije je kod nezavisnih distributera, ali izbor velicina i dezena je suzen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A cena kacige 480? Toliko je u Luisu, toliko je i u Motolendu kod nas. Jeftinije je kod nezavisnih distributera, ali izbor velicina i dezena je suzen. A kako nezavisni distributeri mogu da je daju za 300, ako je u radnji 500. Znaci jos dok zarade? hmm, jesu to original kacige kod njih, sve mirise da nisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam o ovom kitu iz shoeia WHISPER STRIP KIT*. kazu da je mnogo tise s njim, mene zanima da li se on mora stalno skidati kad ocu da stavim 'cigu na glavu, ili jednom stavim i stalno stoji? koja je cena btw ako somebody knows? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Whisper Strip Kit = 38 eura....A uz Multitec (Flip Up) se dobija u kutiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A ako ga jednom namestiti jel mogu da stavljam kacigu dok je on montiran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan A cena kacige 480? Toliko je u Luisu, toliko je i u Motolendu kod nas. Jeftinije je kod nezavisnih distributera, ali izbor velicina i dezena je suzen. A kako nezavisni distributeri mogu da je daju za 300, ako je u radnji 500. Znaci jos dok zarade? hmm, jesu to original kacige kod njih, sve mirise da nisu... Pa mogu zato sto im je niza "nabavna" cena. Kaciga ispadne iz kamiona, momci snalazljivi, brzo trce i pokupe kacigu, ti posle kupis od njih i tu se lanac trgovine zatvara. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A cena kacige 480? Toliko je u Luisu, toliko je i u Motolendu kod nas. Jeftinije je kod nezavisnih distributera, ali izbor velicina i dezena je suzen. A kako nezavisni distributeri mogu da je daju za 300, ako je u radnji 500. Znaci jos dok zarade? hmm, jesu to original kacige kod njih, sve mirise da nisu... Pa mogu zato sto im je niza "nabavna" cena. Kaciga ispadne iz kamiona, momci snalazljivi, brzo trce i pokupe kacigu, ti posle kupis od njih i tu se lanac trgovine zatvara. ;D Da, ''ispadne'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima u nsu da se uzme onaj motorex sprej za pranje unutrasnjosti kacige sto je neko pominjao u ovoj temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupio xr1000 i stvarno sam prezadovoljan.U poredjenju sa Sharkom koji sam nosio,ova kaciga je mnogo tisa i laksa je drasticno. Danas je uzeh i presao sam neki 300 km i stvarno mi se svidela,nisam jos nasao niti jednu zamerku,sem da je mogla biti malo jeftinija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario? Pa u oglasu - prodajem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario? Pa u oglasu - prodajem ;D E bas tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis JR 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam prethodni model - strava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...