Jump to content

Moto Zajednica

nova Pirelli Angel ST

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Moj prvi utisak je NEOZBILJNOST!  Kako oci andjela mogu pomoci da grip bude bolji ili andjeo i djavolak uopste nisu bitni u celoj situaciji ?  Tu su samo radi estetike i promovisanja gume.Ali hajde da zazmurimo na to. DJavolcic & Andjelcic sluze da smire motor na pravcu a tu nije neka zahtevnost. Sta je sa bocnim sarama,tu vidim prilicnu "rupu" u sarama,uopste mi nije jasno. Isuvise je veliki deo bez sare.  Zatim, test na V- Rodu po meni takodje neozbiljan jer guma nije dosla ni do 70% zahtevnosti na pomenutom motoru. Jeste to mrcina, i to teska, sa dobrim potezanjem, itd.,  ali trebalo je uzeti neki sportskiji primerak pa videti gde su granice andjelu & djavolu . Ovako su mogli da testiraju gumu samo na kilometrazu.

Ne svidja mi se,licno je ne bih kupio. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

@doda:

Guma koja ima manje sare ima bolji grip (na suvom). Ova guma ima malo sara po bokovima sto znaci da tu ima vrhunski grip (na suvom).

• Zainteresovan, 599 postova

@doda:

Guma koja ima manje sare ima bolji grip (na suvom). Ova guma ima malo sara po bokovima sto znaci da tu ima vrhunski grip (na suvom).

Znam da je trokompozitna i da na bokovima ima super grip. Ali cemu onda ta sara na svakih 20cm.  Ispade da je bolje da nema sare uopste??  Sara po svojoj funkciji sluzi za odvodjenje vode,prljavstine,itd., ali kako da to uspesno odradi kada je razmak izmedju 20cm??

Bolje da su stavili saru samo po sredini a slik sa strane.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja