sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan izgleda zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva šara?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da ce ovo biti nesto kao Super Corsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ne,ova guma je ipak nasljednik Diablo Strada,znaci sport turing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze cena? cijena se jos nezna,u trgovine tek dolazi pocetkom 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi utisak je NEOZBILJNOST! Kako oci andjela mogu pomoci da grip bude bolji ili andjeo i djavolak uopste nisu bitni u celoj situaciji ? Tu su samo radi estetike i promovisanja gume.Ali hajde da zazmurimo na to. DJavolcic & Andjelcic sluze da smire motor na pravcu a tu nije neka zahtevnost. Sta je sa bocnim sarama,tu vidim prilicnu "rupu" u sarama,uopste mi nije jasno. Isuvise je veliki deo bez sare. Zatim, test na V- Rodu po meni takodje neozbiljan jer guma nije dosla ni do 70% zahtevnosti na pomenutom motoru. Jeste to mrcina, i to teska, sa dobrim potezanjem, itd., ali trebalo je uzeti neki sportskiji primerak pa videti gde su granice andjelu & djavolu . Ovako su mogli da testiraju gumu samo na kilometrazu. Ne svidja mi se,licno je ne bih kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 19, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sprdnja sa nama obicnim smrtnicima Sport touring my ass! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @doda: Guma koja ima manje sare ima bolji grip (na suvom). Ova guma ima malo sara po bokovima sto znaci da tu ima vrhunski grip (na suvom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 19, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan znaci ovo je samo za ukras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 20, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan @doda: Guma koja ima manje sare ima bolji grip (na suvom). Ova guma ima malo sara po bokovima sto znaci da tu ima vrhunski grip (na suvom). Znam da je trokompozitna i da na bokovima ima super grip. Ali cemu onda ta sara na svakih 20cm. Ispade da je bolje da nema sare uopste?? Sara po svojoj funkciji sluzi za odvodjenje vode,prljavstine,itd., ali kako da to uspesno odradi kada je razmak izmedju 20cm?? Bolje da su stavili saru samo po sredini a slik sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...