acim 766 Napisano Octobar 17, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/a-thing-of-style-ferrari-helmets-ar65522.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hmm,pa meni je ova kaciga ruzna extra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan He pa jeste, ali za skuterase je extra lepa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovu kacigu u Ferari shopu u Veneciji. Ima je u raznim bojama. I da li je potrebno napomenuti da kosta koliko i jedna dobra full face kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Octobar 17, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da je simpatična ,jeste , ali sam ipak pobornik full-face kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu UVEX dzet kacigu koju nosim po gradu. Uskoro cu je ofarbati isto tako s tim sto ce umesto znaka Ferrari biti znak Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 17, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio Jet kacigu i kupih full face i padoh odmah posle toga na bradu . . . da je bila Jet . . . ostao bih na mestu mrtav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 18, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Totalno beskorisno, a i ruzno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim razlike nisu samo u boji ... Lepsa mi je zuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 19, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan video sam i tu jet, a i full face (ferrari) kacigu u Barceloni i cena je bila oko 150e ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 20, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Totalno beskorisno, a i ruzno ??? apsolutno se slazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan He pa jeste, ali za skuterase je extra lepa... Naročito za devojčice. Zar su MOMO lepše što se tiče dečaka? U Trionu sam video i neku kacigu sa krznom okolo, ne znam koja je. Svaka roba ima svog kupca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nevidim da li ima crna,tebi bi odgovarala jer ti sad imas soferku na Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su ruzne. :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti. ;D Ni meni se ne svidja, ali ima ljudi koji hoce da budu em upadljivi, em sa markiranom kacigom na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...