Cale 9 Napisano Jul 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju su Amerikanci na svom terenu. Mislim da ce Rossi pobediti, ali nece ni Hayden biti daleko iza. Nema veze. Zrno po zrno - titula. Laguna Seca je staza sa najmanjom prosecnom brzinom u GP kalendaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 21, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam ovu stazu i mislim da ce Hayden ovo dobiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2243 Napisano Jul 21, 2006 Vlasnik sajta, 5391 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A kad je prvi put vozena Laguna? Mislim da je red da Rossi pokaze svoj talenat i na levoj trci... Hayden je pussy. Jedino sto cenim kod njega je to sto je vozio VTR-a u superbike-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 21, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan A kad je prvi put vozena Laguna? Mislim da je red da Rossi pokaze svoj talenat i na levoj trci... Hayden je pussy. Jedino sto cenim kod njega je to sto je vozio VTR-a u superbike-u Nicky je konstantno dobar i to se uvek na kraju isplati. Rosi je vanzemaljac ali mislim da ove godine nece biti sampion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2243 Napisano Jul 21, 2006 Vlasnik sajta, 5391 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Che da vidimo... Sad je u velikoj psiholoskoj prednosti nad Haydenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 21, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Cale ces mozda ici na trku???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 22, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neko ko pogleda trku il sazna rezultat nek bocne pokoju ovde, radim celu noc a nema se kablovske... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A kad se tacno vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjutra u 11 uvece, kvalifikacije su u toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auf kakve kvalifikacije prvi Vermeulen drugi Edwards (aj dobro on je bio fantastican i prosle godine) treci Roberts (na KRu ) cetvrti Pedrosa (jedini Evropljanin medju prvih 8 ) Rossi tek deseti cak cetiri Amerikenjca medju prvih 6 (znam da je njihova staza al ipak) :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hayden Pedrosa Melandri Roberts Vermeulen Hopkins Checa.... I poserem se ja na Yamahu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 23, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan HONDAAAAAAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 23, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan HONDAAAAAAAAAAAAA Nego sto, mada mi zao Stonera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan HaydenPedrosa Melandri Roberts Vermeulen Hopkins Checa.... I poserem se ja na Yamahu! Ma pobedio bi Rossi, nego su zaboravili da mu sipaju ulje u masinu u boxu, jeste videli kako je bacio beli dim... Eh ta uamana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 24, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Shit happens jebiga, posrala se ta Yamaha bitno slabija i sporija na Repsola milion puta... I opet ce i opet ce... :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...