milanns 193 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna nekog proverenog majstora za radilicu.Radilica je od Yamahe 30ks vanbrodska.Klipnjace su dobre nemaju lufta ali centralni lezaj se raspao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cubi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 696 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan I meni je on pao na pamet,pogotovo sto ti je tu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam Cubi ne radi radilice te vrste,ali imaju coveka koji radi za njih.Ako nekome zatreba usluga ove vrste tel majstora 0655347273. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 14, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Što se radilica tiče, mogu da kažem da imam veoma dobro iskustvo sa Gažo servisom iz Kule. On mi je uradio radilicu za koju mi je drugi majstor/servis koji se time bavi garantovao da se ne može uraditi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...