Story_BB 78 Napisano Avgust 22, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Bojan. Iz Beograda sam. Vozim BMW K1200GT. Pratim forum već neko vreme, ali sam tek sada rešio da se zvanično pridružim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5816 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Bojane. Dobro nam došao. I daj neku fotku mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...