Nemanja466 0 Napisano Avgust 22, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi kupio sam Apriliu Sr 150cc 2000 god motor radi ide al nije to to maksimalno ide 80km al bi trebao vise i sve nesto lupka u masini trokira pri radu. Sad me zanima kolko bi generalna izasla za njega posto hocu da ga sredim lepo da ide normalno. I dal ima neki majstor u Bg ili blizini koji radi motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Avgust 22, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kad je mogla ta aprilia da se nadje ispravna da se kupi.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja466 0 Napisano Avgust 22, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ja sam bio spreman na to da ce trebati da se radi. Zato hocu da je odradim da bude sve kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Avgust 22, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Uradices je, potrosis dosta novca, i onda ti dosadi, prodas... tako to obicno bude.Ako je estetski 10/10, sve ostalo perferktno onda i da uradis. Ako je docekao generalnu, znaci da predhodni vlasnik nije vodio racuna o motoru u svakom smislu.Tvoja volja svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja466 0 Napisano Avgust 22, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa u dobrom je stanju sto se estetike tice. Jel znas mozda kolko izadje generalna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Avgust 22, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pa u dobrom je stanju sto se estetike tice. Jel znas mozda kolko izadje generalna? Ne znam, ali spremi poprilicno para, ako ces raditi po ps.sa original delovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...