coolair 14 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomerim motor sa točionog mesta čim sipam.... pa nek' sledeći razmišlja što neće da mu toči (dok ja ne platim unutra). Ja ovo radim kad već platim. Odguram motor par metara, a onda se odevam i ostalo, baš zbog mamlaza koji nemaju strpljenja. Doduše, kad me vide ovako "sitnog" i "mršavog", ne ku.če se ni ti nestrpljivi. tako je dobio KARBONSKO ojačanje po nosu, A što je "macan" dobio po pi.ci, e ako si ga. U životu me naj više vređa, kada mi neko psuje porodicu > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6370 Napisano Octobar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne salažem se Coolair! Naj više se piše spojeno! ;D Sa svim ostalim sam veoma saglasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da ce taj isti matorac iskoristiti prvo priliku da zgazi nekog bajkera jer si mu ti ocitao bukvicu.Takvih ludaka pun grad i zato je bolje iskulirati i produziti dalje. Gotovo identična situacija se odvila prije 2 godine u Hrvatskoj. Tip je ljut otišao s benzinske i kad je vidio prvog motoristu udario ga je i ubio. Dečko nije imao nikakve veze s događajima, i izgubio je glavu zbog nečijeg kratkog fitilja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ukratko: svakome po zasluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Octobar 17, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ukratko: svakome po zasluzi! Dečko nije imao nikakve veze s događajima, i izgubio je glavu zbog nečijeg kratkog fitilja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan ;D kad mora mora udri nindza kad nerazume coban kulturno i kad ti psuje od kosovskog boja pa na gore sve kraj je svima pa sad i njemu jasan.Ja imam obicaj da pomerim motor kad sipam gorivo {tada me pumpadzije gledaju kao da cu da zapalim} ali opet dok neplatim neznam kojom ce metodom da prizove da bilo sta krene iz pistolja?Cisto psiholoski efekat da stane i da se raduje sto je sledeci ili ako je kompleks sto si mu se brze bolje sklonio.Ja sam doziveo dok sam usao da platim da mi baja opusteno gura motor od mesta za tocenje kada sam prisao i pitao domacina sta radi i gde ce ??? rekao je citiram "NEMERE SIPAT NIJE OVO TVOJA TOCIONA"??????? STA???? SLEDI isprovocirani scenario gde vec zelim da ga vezem kao leptir masnu on stoji sa leve ja sa desne strane motora MICA baci motor na mene tj samo ga pusti i zapali u neku drndavu askonu mene cev auspuha ispod topa simpaticno opece posto je pao na moju stranu i naslonio mi se na levu nogu na pola potkolenice...ZAKLJUCAO SE KNINDZA OSTAVIO FAMILIJU ISRED KOLA SVI SE OKUPILI GLEDAJU CIRKUS. Hudiuni nisam da prodjem kroz zakljucana vrata bilo sta da uradim bicu motorista manijak koji maltretira postenu i ne duznu porodicu.ODEM kulturiska stignem ga u nekoj MOSTANICI x,y kilometara od pumpe kada je stao pored neke nazovimo je prodavnicice sasijem mu 1 vaspitnu i uzmem kljuc od kola dovidjena prijatno najkulturnije kazem i odem.GLUPI problem ko ce 1 da sipa ??DAje pitao pustio bi ga ja ni gde nikada nezurim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa kolegama, treba izbegavati nasilje ako je ikako moguce, ali ako te neko satera uza zid, udri sto jace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Octobar 22, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan au bre vule pa samo sto su ti lomovi zarasli ;D ;D iskreno kad sipam gorivo gledam sto pre da zavrsim jer sa svom opremom ume da bude i dosta vruce ali ako je normalna neka temperatura i ako odem da platim ostavljam motor pored tocilice i ne pada mi na pamet da ga sklanjam dok se ne vratim a kad se vratim sklonim se malo i oblacim jer svakako onaj iza mene ne moze sipati dok ja ne platim a vala ako si ga po njonji a mogao si kad je vec poceo da izlazi vratis vrata da zatvoris ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 22, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Što volim te nevaspitane... I ja bih postupio isto, jbg čovek to traži i treba mu dati... Ja obično platim, pomerim motor malo ispred da mogu drugi da sipaju i onda radim proceduru, reset kmtraže, kaciga, rukavice... Imao sam slučaj da mi jedan majmun svira da se pomerim na autoputu a ispred mene kolona. Ja se sklonim, on prođe i počne da trubi svima ispred... Dođem iza njega i počnem da radim isto, da blicam, da sviram, da mašem rukama a on nema gde... Onda sam ga obišao između traka, pokazao mu srednji prst i dao gas između kola i napustio debila da razmišlja ako to uopšte zna da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pre cetiri godine desilo to isto, na pumpi na Novm Naselju. Tad sam vozio skuter. Leto. Ja sipao benzin, platio i krenuo da stavljam kacigu i da guram kljuc u bravu, a iza mene neki visoki crni momak, nadrkan do iznemoglosti neprekidno vristi da se pomerim, iz raspadnutog starog BMW-a. I tu pocinje nervoza, ja pokusavam da uradim sve odjednom, kaciga mi pada, on se i dalje dere na mene, i ja tu stanem i pitam - gde si navro, majke ti - . On izadje iz kola, pocne da mi psuje, ja i dalje ljubazno kazem - da si rekao jedno kulturmo molim sve bi bilo bolje-, a tek on na to - tebe da molim, nemoj sad da ti p....ku polomim, mamicu ti bolesnu j....m!!!! I tu je bio kraj mojih tankih zivaca. Ja mu reko - ajde da mi polupas p....ku- on krenuo na mene, i ja uzeo crevo od pumpe, polio ga benzinom, i krenuo da trazim upaljac. Onda su istrcali svi koji su tu bili da me zaustave, hteli da zovu policiju. Tip je nesto vristao i cvileo zbog benzina u faci. E sad, nesmem da pricam sta se posle desilo jer ce mi administratori izbrisati ovo, ali verujte taj ce dobro razmisliti dal ce nekom da spominje mame i raznorazne bolesti. Sad se kajem sto sam to uradio. Trebalo je drugacije. Ali ta izivljavanja po meni dok sam vozio skuter su bila tesko podnosljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ga puko, i ja bi ga pokidao tu na licinom mestu. A sto se metka tice: bolje ziveti 1dan kao covek nego 100 godina kao rob! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pre cetiri godine desilo to isto, na pumpi na Novm Naselju. Tad sam vozio skuter. Leto. Ja sipao benzin, platio i krenuo da stavljam kacigu i da guram kljuc u bravu, a iza mene neki visoki crni momak, nadrkan do iznemoglosti neprekidno vristi da se pomerim, iz raspadnutog starog BMW-a. I tu pocinje nervoza, ja pokusavam da uradim sve odjednom, kaciga mi pada, on se i dalje dere na mene, i ja tu stanem i pitam - gde si navro, majke ti - . On izadje iz kola, pocne da mi psuje, ja i dalje ljubazno kazem - da si rekao jedno kulturmo molim sve bi bilo bolje-, a tek on na to - tebe da molim, nemoj sad da ti p....ku polomim, mamicu ti bolesnu j....m!!!! I tu je bio kraj mojih tankih zivaca. Ja mu reko - ajde da mi polupas p....ku- on krenuo na mene, i ja uzeo crevo od pumpe, polio ga benzinom, i krenuo da trazim upaljac. Onda su istrcali svi koji su tu bili da me zaustave, hteli da zovu policiju. Tip je nesto vristao i cvileo zbog benzina u faci. E sad, nesmem da pricam sta se posle desilo jer ce mi administratori izbrisati ovo, ali verujte taj ce dobro razmisliti dal ce nekom da spominje mame i raznorazne bolesti. Sad se kajem sto sam to uradio. Trebalo je drugacije. Ali ta izivljavanja po meni dok sam vozio skuter su bila tesko podnosljiva. Znaci najjaci fazon na pumpi! iako sam nepusac nosicu upaljac za slucaj ovakvih debila ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pre cetiri godine desilo to isto, na pumpi na Novm Naselju. Tad sam vozio skuter. Leto. Ja sipao benzin, platio i krenuo da stavljam kacigu i da guram kljuc u bravu, a iza mene neki visoki crni momak, nadrkan do iznemoglosti neprekidno vristi da se pomerim, iz raspadnutog starog BMW-a. I tu pocinje nervoza, ja pokusavam da uradim sve odjednom, kaciga mi pada, on se i dalje dere na mene, i ja tu stanem i pitam - gde si navro, majke ti - . On izadje iz kola, pocne da mi psuje, ja i dalje ljubazno kazem - da si rekao jedno kulturmo molim sve bi bilo bolje-, a tek on na to - tebe da molim, nemoj sad da ti p....ku polomim, mamicu ti bolesnu j....m!!!! I tu je bio kraj mojih tankih zivaca. Ja mu reko - ajde da mi polupas p....ku- on krenuo na mene, i ja uzeo crevo od pumpe, polio ga benzinom, i krenuo da trazim upaljac. Onda su istrcali svi koji su tu bili da me zaustave, hteli da zovu policiju. Tip je nesto vristao i cvileo zbog benzina u faci. E sad, nesmem da pricam sta se posle desilo jer ce mi administratori izbrisati ovo, ali verujte taj ce dobro razmisliti dal ce nekom da spominje mame i raznorazne bolesti. Sad se kajem sto sam to uradio. Trebalo je drugacije. Ali ta izivljavanja po meni dok sam vozio skuter su bila tesko podnosljiva. odlicna fora polijes i njega i auto samo ako se uvatis za upaljac ode ti na visegodisnje robijanje zbog pokusaja ubistva i paljenje benzinske stanice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan odlicna fora polijes i njega i auto samo ako se uvatis za upaljac ode ti na visegodisnje robijanje zbog pokusaja ubistva i paljenje benzinske stanice Istina. To je jako losa opcija. Stvorio se opsti haos na pumpi kad sam to uradio, ali imao sam srece i harizme pa sam uspeo da prodjem bez policije. Ali, previse je bio bezobrazan. To je jedan od onih momenata kad pred tobom stoji ono pravo djubre ljigavo, i neprekidno ti psuje i preti iz cistog bezobrazluka. Ja nazalost nisam imao zivaca da odem, a pumpa je bila pri ruci... Kajem se sad stvarno. Da sam ga jace polio po faci mogao sam da ga oslepim, ali tako je kako je. Ucimo na greskama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan ;D DRAGOM KOLEGI omiljeni pevac Boban PIROMAN pesma GORI VATRA SAD U NAMA...Ali to je to kontrolises se iznad svakog praga tolerancije i na kraju puknes ne razmisljajuci o postupku koji ti donosi samo OGROMAN problem (prijave,sudjenja i nedaj boze robiju) tako da sta god od tih bezveznik sitnica i gluposti krene da prerasta u problem treba ga izbeci maksimalno jel imajte u vidu da sami sebi mozemo u sekundi upropastiti zivot zbog nekog DEBILA koji svoj i neceni ENDE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nece da me banuju zbog ovoga polijes ga benzinom na pumpi a zapalis ga na sledecem semoforu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nece da me banuju zbog ovoga polijes ga benzinom na pumpi a zapalis ga na sledecem semoforu .... ;D ;D ;D E to se zove lomaca, a zabranjeno je jos u osamnaestom veku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lauda_bc 1 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ucinjenom djelu. nemam motor da mi se to desi ali ako mi ko zatrubi s autom kada sam odmah auto ne moze da krene. znam da je glupo sto kazem ovako ali moj cef nikad nije skup po cenu zatvora. ako treba do smrti i to. jer to su majmuni koji su umislili da su frajeri a ustvari su cicibani. a sto se tice pistolja slabo koji da ga sme potegnuti. jer u tom slucaju je 50:50 mozda i ja imam pistolj kao i on. ali pistolj ako potezes zna se kako ide moze samo mrtav da bude ili tesko ranjen ovo ispod se ne priznaje. zato lagano sednes na motor a nek svom caci trubi. ili kao sto rece jedan od bajkera lagano pesnica i uzmes kljuceve i bacis mu. a to je extra ako mu je kodirani kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno podrzavam postupak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan e neka si zveknuo tog mentola.... takve budale se samo tako mogu nauciti,ja sam par puta iskulirao slicnu situaciju,ali mi je posle bilo krivo sto nisam drugacije reagovao... od sada ne ostajem nikome duzan. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehee... Ako nece milom onda silom!!! Za takve uvek treba imati bejzbolku pri ruci, da ne prljas ruke! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1010 Napisano Novembar 24, 2008 MK Obrenovac, 587 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si jos vise da ga izlupas tako da mu sledeci put ne padne na pamet da psuje nekoga i da se dere iz cista mira !!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan molim vas samo bez nasilja..... ;D bato pa sta ti bi jel to neko pokusao da atakuje na mog mladjeg batu ....nemoj banovace nas seti se rajca ispadosmo losi a umalo lik da nas poredja ko kegle sa kolima!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vule brate,pa gde bas na tebe da naleti? ;D ;D veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...