Mladen990 163 Napisano Avgust 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, Na prodaju Aprilia koja je bila kod mene godinu dana, sredjeno je sve sto bilo potrebno i teskog srca je prodajem. Prodaja je prilicno hitna i zato je cena ovakva, nemojte misliti da je cena niska zbog nekog problema. Zamenjeno ulje i filter ulja u Martu, preko zime stavljen nov akumulator, gume Metzeler Racetec K3 presle 2000km, remontovane viljuske, lanac u odlicnom stanju, plocice su negde na 75%, uradjena cela nova instalacija i sredjeni svi problemi sa strujom, frajlauf nov, nov vizir, zamenjene sve sijalice i svaki fasung, dva titanijumska GPR auspuha, i dalje mogu da se kupe novi za nekih 900e, original TITAX poluge kocnice i kvacila. Verovatno sam nesto i zaboravio, pitajte sta god. Cena za motor na oglasima je 1700e, za forum 1500e. Ima sitnih kozmetickih ulaganja kao i vecina motora ovih godina. Na satu je 78000km. Kontakt 0652555284 Promenio Avgust 15, 2021 član Mladen990 Dopuna teksta 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Avgust 15, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim street fighter verziju i odusevljen sam. Sjajan motor, nazalost podcenjen srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Avgust 29, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim oglas. Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pelep motorin, i korektna cena. Rado bih terao ovakvo nesto "za svoju dusu". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Septembar 2, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i dobra cena! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10446 Napisano Septembar 3, 2021 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan motor Slinio sam na nju prosle godine, (mislim da je to ova) kad je bila na oglasima, ali je bila dosta jaca cena ako se dobro secam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Septembar 4, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Disko Nindža je napisao: Brutalan motor Slinio sam na nju prosle godine, (mislim da je to ova) kad je bila na oglasima, ali je bila dosta jaca cena ako se dobro secam Bila je jaca cena, a meni novci sada trebaju pa je zato ova cena, a i zbog licnih razloga u vidu porodice je cena niza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 5, 2021 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Mladen990 je napisao: Bila je jaca cena, a meni novci sada trebaju pa je zato ova cena, a i zbog licnih razloga u vidu porodice je cena niza Samo da pitam: sada je i na PA cena 1500e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Septembar 5, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, SHOKLA je napisao: Samo da pitam: sada je i na PA cena 1500e? Jeste, spustena je cena svuda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Septembar 9, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 9, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bar 1000e ispod normalne i redovne cene generalno, ko god da kupi motor i oseti drazi ovog rotax agregata zaljubice se istog momenta, ja to garantujem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...