Sonja _ns 2 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj bajs.Prodajem ga zato što mi je velik i težak,a živim na 4. spratu i jako mi je teško da ga svaki put stavljam u lift. Kontakt preko PM ili u temi (ako ne bude obrisana) Sličice... Cena : 150 e Ukoliko se ovaj moj oglas ne slaže sa pravilima foruma,molim da mi ne zamerite i slobodno obrišite. Ipak je dvotočkaš u pitanju ,samo nema motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odmah da se izvinem za OFF, ali moram da dam komentar... to da je dvotočkaš... pa to jeste, a to za motor... pa meni se čini da ima veoma simpatičan motor. Još jednom izvinjenje za off... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sonja _ns 2 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim...još uvek aktuelno...iiiiii..... NOVA CENA 140 e ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sonja _ns 2 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da pada sneg,ali nikad nije kasno za dobar bajs ;D AKTUELNO!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Pa makar i za zimske carolije na bajsu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 22, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma zadrzi ti njega, vidis da je sveCka eko kriza udarila! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...