Jump to content

Moto Zajednica

V Strom 650 Prvi Motor posle Skutera

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Yamaha T-max 500

Zdravo drustvo, nedavno sam pazario Suzuki V Strom-a 650 iz 2006 godine, pre ovog motora imao sam Yamahu Tmax 2003 500cc godiste, prodao sam T-max-a da bih mogao da vozim nesto na daleke puteve bez iole razmisljanja na gorivo i ostale stvari, posto je Tmax bio mnogo mnogo uzas sa potrosnjom goriva... Sto se naravno ne isplati na duzi put, razmisljao sam se mnogo izmedju 
Transalpa, Varadera, V Strom-a i Fazera, ali na kraju sam pazario V Strom-a 650

Vidjao sam mnogo tema da mnogo hvale ovaj motor i sve oko njega, video sam  takodje da se mnogi bune na njihove kocnice, mozda sam ja tek nov na motoru pa meni nije to toliko strasno.. 
Ono sto sam zeleo da vas pitam drustvo je posto zelim da radim mali servis na motoru, pa bih vas pitao za predlog koje je najbolje ulje sipati u ovo cudo, motor je presao 50.000km, predhodni vlasnik je promenio ulje, ali zbog sebe ja bih zeleo da uradim to da budem siguran.. Okacicu par slicica, isao sam kod coveka u Kikindu cak ,posto sam iz Vrnjacke Banje, iskreno kad videh motor, zaljubih se odmah hahaha! Bas je povozan, ostar je na gasu, gume su u malo losijem stanju, ima svu dodatnu opremu, i bocne kofere i centralni kofer, plus i navigaciju, covek me opremio za put elegantno hahaha  :lol2:

229051840_142962234588850_8807320280015046973_n.jpg

231821311_1002243560536159_4583384618816381440_n.jpg

duumixon-nikola-duumanovic-•-Instagram-photos-and-videos.png

Promenio član Nikola99510
  • Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4856 postova

Колико је km на сату?? Иначе у здравље да га тераш.
Видех да је 50000, ти си друже за мало вечи сервис провера и штеловање вентила. Ако није стари газда то урадио, тебе чека.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Yamaha T-max 500

Tacno je 49.350 km na satu, hvala ti puno! :) 
Ma nije problem , uradio bih i veliki servis ako bude bilo potrebno, nije mi problem to uopste, samo eto prvi put imam motor posle skutera, novo mi je sve i lanac i lancanici, tj njih je promenio stari vlasnik, antifriz, ulje , i ostalo sve sto je trebalo, ali nisam iskreno pitao da li je stelovao ventile ili tako nesto... 

• U prolazu, 8 postova

Mene isto interesuje V-Strom 650 ali nov. Da li je dobra opcija kupovina novog, novac nije problem. Da li je otklonjen problem sa kocnicama? Trenutno vozim Beverly 500ie, a pre njega Hondu Hornet 900. 

• Ne silazi, 4856 postova

Стром је ко баба и доста млитав по мом убеџењу. Коме одговара такав, мени још више. Ако неко покушава да му "извади душу" поквари корпу која је релативно нежне природе. Све у свему једна вееелика средина(КЛАСИКА), нема ту ни Барока ни Романтике.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: SV650A
12 hours ago, lakosta said:

Da li je otklonjen problem sa kocnicama? 

Na SV-u su promenjene (2019 ili 2020), verovatno se to desilo i na stromu. 

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: SV650A

Nisam vozio stroma, ali ako mogu da sudim po mom SV-u, promena prednjih fabrickih plocica Tokico sa Carbone Lorrain-om je sasvim dovoljno. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja