Kape036 1 Napisano Avgust 11, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam peugeot speedfight 1 100cc i hteo bih da mu zamenim rolnice ali ne mogu da nadjem fabricke dimenzije. Fabricke rolnice su 19x13,5 8,8g, pa me zanima da li bi mogao da stavim 18x14 i sta je bolje staviti lakse ili teze rolnice?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Avgust 11, 2021 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Са тежином можеш да се играш, са димензијом јок.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Avgust 12, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Utezi variomata (rolice) 19×13,5 8,5g – MD-Auto MD-AUTO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Avgust 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan У суботу, 7. Августа, сам био код њих (MD-AUTO Osijek) да купим оковратник за SHARK кацигу, изузетно су били љубазни... Иначе, не шаљу робу ван Хрватске па сам морао отићи тамо, али се мора преходно најавити долазак јер се стање у продавници и на web shop-у често не поклапа. Promenio Avgust 12, 2021 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kape036 1 Napisano Avgust 12, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz srbije ne mogu otici u hrvatsku da bi kupio rolnice, a u srbiji nigde nisam naso ove dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako staviš rolnice neodgovarajućih dimenzija, shebaćeš varijator. Tako da ti ostaje da naručiš sa Aliexpress-a, ili tako nekih online prodavnica, ili da probaš da pitaš naše lokalne prodavce da ti nabave odgovarajuće pri sledećem uvozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj FrenkyMotors Obrenovac ili Verano. Za vivacity 100 neke delove je imao samo Frenky. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Avgust 13, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, DraganNS je napisao: У суботу, 7. Августа, сам био код њих (MD-AUTO Osijek) да купим оковратник за SHARK кацигу, изузетно су били љубазни... Иначе, не шаљу робу ван Хрватске па сам морао отићи тамо, али се мора преходно најавити долазак јер се стање у продавници и на web shop-у често не поклапа. Baš tako. Kod njih treba prvo naručiti robu, pa kad stigne kod njih otići. Pre 16 sati, Kape036 je napisao: Ja sam iz srbije ne mogu otici u hrvatsku da bi kupio rolnice, a u srbiji nigde nisam naso ove dimenzije. Isto tako bi i ti trebao naručiti da stigne kod njih, a trgovina je uz obilaznicu u Osijeku. Puno kamiona iz Srbije tuda prolazi i lako ćeš naći nekoga da ti to pokupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Avgust 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo, recimo, ode @sale600 na sajt i naruči sebi, ili ode do prodavnice kad se vozika, njemu je to blizu (30 km), pa ti pošalje običnom poštom. Naravno, uplatiš mu, prethodno, iznos sa poštarinom. A kad sale600 krene da "osvaja" naše krajeve, ima rešeno ladno pivo i ćevape s tvoje strane. Jel sam dobro smislio? Promenio Avgust 13, 2021 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Avgust 14, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo jednostavno i naravno sve može Pre 22 sati, DraganNS je napisao: Pa evo, recimo, ode @sale600 na sajt i naruči sebi, ili ode do prodavnice kad se vozika, njemu je to blizu (30 km), pa ti pošalje običnom poštom. Naravno, uplatiš mu, prethodno, iznos sa poštarinom. A kad sale600 krene da "osvaja" naše krajeve, ima rešeno ladno pivo i ćevape s tvoje strane. Jel sam dobro smislio? Vrlo jednostavno i naravno sve može. Nikakav problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...