Zarko Rasic 0 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa skuterom... Cim spojim klene na akumulator anaser krene da vrti (skuter startuje ) i ne prestaje dok ne skinem kleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Avgust 8, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha... Ne zameri, setio sam se filma "Kristina auto ubica". Ili je do brave ili neki deo sklopa paljenja ostao "uklopljen". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Avgust 8, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Или дугме за паљење или аутомат за паљење. Да га ниси "прескочио" па везао оба плуса на једно местоSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Avgust 8, 2021 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio bendiks. Ako možeš mu priči malo ga "lupni" čekićem.U svakom skučaj majstor ti ne gine pre ili kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Avgust 8, 2021 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U komšiluku krenuo traktor na istu foru. Sreća pa bio okrenut na pravu stranu pa se sam uparkir'o . Mađije...mađije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...