acim 767 Napisano Octobar 14, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljen na Intermot sajmu u Nemačkoj, Moto Morini Scrambler predstavlja direktnu konkurenciju istoimenom Triumphu. Ima V-Twin agregat od 1187 kubika, 19-inčne točkove sa off-road gumama, Marzocchi obrnutu viljušku i Brembo kočnice. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/moto-morini/2009-moto-morini-scrambler-ar65329.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan citao sam predstavljanje u nekom moto magazinu, mnogo mi se svidio, cijenu tada nijesu znali... ali su predpostavljali da nece biti velika... zna li se sad koja je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Novembar 12, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4998 Napisano Novembar 12, 2008 Ne silazi, 5603 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Extra mi je ova torbica pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo svidja! Nesto vrlo slicno sam video letos u Grckoj a to je Italjet Griffon. Vrlo vrlo slican motor kao Scrambler. A ja mislio da Italjet proizvodi samo skutere... :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odlican mislim da je ovo pravi univerzalni motor narocito za nase prostore Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...