pljevljak 10 Napisano Avgust 1, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pljevlja/Podgorica Motocikl: Zhejiang Tianying Locomotive Co. Ltd. A8 150cc (GY6) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Izvinjavam se ako je ova tema negdje već pokrenuta, ja je nisam mogao pronaći. Nedavno sam kupio kineski skuter 150cc, i treba da izvršim prvu promjenu ulja u motoru. U knjižici koja je došla uz skuter ima informacija samo za ulje iz mjenjača (80w/90) ali nema ništa u vezi motora. Prodavac mi je rekao da se koristi 15w50 a na netu sam pročitao da se koristi i 10w80, ima li ikakve razlike koje od ova dva tipa ulja ću koristiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 - 80 још нисам упознао али 10 - 40 би било сасвим ОК. Од аута слободно и терај до следечих 1500. Нормално сада че колеге са нове професионалније сугестије али мене искрено мрзи да елаборирам на ову тему.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pljevljak 10 Napisano Avgust 1, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pljevlja/Podgorica Motocikl: Zhejiang Tianying Locomotive Co. Ltd. A8 150cc (GY6) Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Krokodilo je napisao: 10 - 80 још нисам упознао али 10 - 40 би било сасвим ОК. Naravno, lapsus Ovo 15-50 nigdje ne mogu da nađem, pa bih onda iskoristio 10-40 ako ne pravi neki problem. Hvala na odgovoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Avgust 1, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike, al' ne verujem da je krucijalna. 15-50 moze da se nadje, ja koristim to ulje. Ima npr. na kupujem prodajem, neki lik iz Zrenjanina, pisao sam vec, vrlo je povoljan, eni, 1L 655din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Avgust 2, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike. Što su veće cifre u nazivu gradacije ulja to je ulje pogodnije za više temperature i obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11022 Napisano Avgust 2, 2021 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan ipone ima 15-50 za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti @sasa ns 1ima ulja od Nemacku, svih vrsta. i da, postoji tema i vrlo je lako naci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Avgust 5, 2021 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan ipone ima 15-50 za motocikle.Za skuter (suvo kvačilo) ne treba moto ulje sa MA/MA2, dakle treba mu isključivo automobilsko uljeПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...