Komsa 1831 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Prididajem divljenje i pohvale, mada si(ako nisi žurila) mogla da se zadržiš u Strugi i obiđeš Vevčansko vrelo I dolinom Radeke kreneš nazad, jer očigledno uživaš u prirodi BRAVO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Komsa said: Prididajem divljenje i pohvale, mada si(ako nisi žurila) mogla da se zadržiš u Strugi i obiđeš Vevčansko vrelo I dolinom Radeke kreneš nazad, jer očigledno uživaš u prirodi BRAVO Da, meni baš prija i volim prirodu, nisam neko ko zahteva neki super komfor (nije mi strano da zanoćim negde na otvorenom). Na moju žalost nisam znala za Vevčansko vrelo, da jesam sigurno bih ga obišla, ne verujem da bi mi palo na pamet da testiram da li još uvek mogu xyz km u danu pa čak iako gulugulu kaže da ima par sati do negde Ostaje za drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 191 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Kojim putem si išla od Nikšića do Podgorice pošto se tu upravo radi put i prilično je prašnjavo i truckavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, waterman said: Kojim putem si išla od Nikšića do Podgorice pošto se tu upravo radi put i prilično je prašnjavo i truckavo. Onim koji ne ide pored Spuža, E762 mu je oznaka, google me je tuda vodio, skroz korektan put i super brzo se stigne do Podgorice a i posle do Virpazara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9904 Napisano Septembar 2, 2021 4_tocka_i_karoserija, 2058 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 174 Napisano Octobar 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Dala si domaći mnogima sa ovom tvojom avanturom i pokazala da treba samo malko volje i sve se može. A i Perica je pomogao celu priču Promenio Octobar 9, 2021 član nebica933 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Octobar 10, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/9/2021 at 2:22 AM, nebica933 said: Dala si domaći mnogima sa ovom tvojom avanturom i pokazala da treba samo malko volje i sve se može. A i Perica je pomogao celu priču Sad idem kao Bugs bunny po sobi i ponavljam Perica!?! Perica? Perica...? izgleda udjoh u pogrešan crtać nemam pojma trenutno ko je Perica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6151 Napisano Octobar 10, 2021 Drug član, 4182 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubim ruku, Milostiva.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 174 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Perica je tako dobar detalj u priči i neverovatno lako stvara osmeh na licu da sam i njemu morao odati čast. Evo tvojih reči , sasvim dovoljno za osmeh: .....................ali nije sve kako je to mali perica................ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nebica933 said: Perica je tako dobar detalj u priči i neverovatno lako stvara osmeh na licu da sam i njemu morao odati čast. Evo tvojih reči , sasvim dovoljno za osmeh: .....................ali nije sve kako je to mali perica................ Jaaaaoo kakav si ti kraaalj... tačno sam se zbunila kao teletabis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super putovanje i odlicne fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravih podrska lepsim polovinama koje voze dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 192 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! prilog most preko Pive 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...