Borzegi 255 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Interesuje me da li neko ima originalne migavce za gore pomenutu makinu? Ne moraju da budu bas njeni, mogu i neki drugi kompatibilni ali da ne budu ona mala led govanca jer takve imam i neupotrebljivi su.. Na KupujemProdaje vec nedeljama pisem svima i niko nema tako da ako se nadje neko da ima i voljan je da se rastane, tu sam.. Naravno ako imate i neki predlog koje druge da trazim, pevajte na sav glas! Unapred hvala! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jul 28, 2021 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan stavi od Y-xt600, mala je razlika.. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da je 2000din jedan migavac??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Jul 28, 2021 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan To su cene na kp. Tek po nekad može da se nadje jeftinije kad prodaje neko kome je zaostalo. Od ovih ljudi sto prodaju delove nećeš naći jeftinije. Ja sam pozajmio za tehnički i još ih nosim na motoru od Fazera, ali kad nabavim druge moram vratiti. Inače imam one male sa sijalicom od 5w i to je sranje neviđeno. Em ne sija kako treba, em je mlitavo, nejako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan stavi od Y-xt600, mala je razlika.. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Hvala na predlogu, to cu uzeti definitivno.. Nije mi ni do registracije koliko me nerviraju ovi mali led sto imam, em su mali em svetle slabo, samo se nerviram..ISent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da je 2000din jedan migavac???Da, pratimo svetske trendove, useravamo se od standarda, nisi cuo? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Jul 28, 2021 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti treba.mozda imam dva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti treba.mozda imam dva Koliko god, idem do sva 4 pa polako, makar komad po komad Pisi slobodno u pp ili na mob direkt pa da se dogovaramoSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...