UltrasBG 25 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Red je i ja da se predstavim.Razlog vise je to sto sam na ovom forumu saznao neke korisne informacije. Vozio sam skutere i motore nekih trinaestak godina ,ali poslednjih cetiri ni "ich".Ganjao sam dva tocka po Kini ,Tajlandu ,Indiji...nisam bas pocetnik. Skoro uzeh MT07 .Glanc novu.Odgovara mom duhu i stilu voznje. I odusevljen sam njome. Gazim cetri banke i koja preko.Sa Vracara sam, mada ceo dgra je moj jkra.....itd....itd. Hvala svima koji se trude da podele znanje i iskustvo.To cenim. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10619 Napisano Jul 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...