mlader 251 Napisano Octobar 13, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem par nosača za bočne kofere Nonfango sa kompletnim kitom za montažu na Nonfango nosač top kejsa. Cena: 70e Opciono, dva bočna kofera Nonfango 840 (2x40L) Cena u kompletu sa nosačima 160e 064/1160674 Mladen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan za koji motor su nosaci? daj neke slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan da li bi mozda prodavao samo bocne kofere, zato sto ja imam samo nosac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 16, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, evo slike: Dva potkovičasta profila su bočni nosači koji su univerzalni, tj, pasuju na Nonfango-ve nosače zadnjeg kofera za bilo koji motor (dva dugačka profila na slici). Dakle, ko već ima Nonfango top case na svom bajku (bez obzira koji motor je u pitanju)-može da stavi bočne nosače sa ili bez kofera. A ovo su bočni koferi. Na slici izgledaju crno, ali su u stvari tamno sivi. Oba kofera se otvaraju i skidaju na jedan ključ, dakle imaju iste bravice + rezervni ključ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 20, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena: 50e za dva bočna nosača, sa kompletnim kitom za montažu koga nema na slici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 23, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa koferima. Jesi li njih prodao ili prodajes samo nosace? Ja sam zainteresovan za kofere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 23, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Imam par ponuda za prodaju kofera sa nosačima, tako da za sada otpada varijanta kupovine nosača odvojeno od kofera i obrnuto. Cena je sada 150e fixno. Ako nemaš original nosače, ne bih ti savetovao da ih budžiš, možeš da ostaneš bez kofera i stvari, a da ni ne znaš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 24, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...